Fiica lui Adrian Enache a fost EXTERNATĂ, după ce a fost agresată de paznicul blocului: Are coşmaruri!

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a fost externată după trei zile de la atacul paznicului libanez. Tatăl ei a fost cel care a luat-o de la spital. În zilele următoare, fata va da declaraţii în faţa poliţiştilor pentru a explica ce s-a întâmplat.

08 iul. 2014, 06:03
Fiica lui Adrian Enache a fost EXTERNATĂ, după ce a fost agresată de paznicul blocului: Are coşmaruri!

Deşi a ieşit din spital şi pare a fi mai bine, fiica lui Adrian Enache este încă speriată. Un medic de la Spitalul Floreasca a declarat că Diana Enache a făcut mai multe atacuri de panică şi nu poate dormi noaptea.

Iubita lui Adrian Enache, Iuliana Marciuc, a aflat de atac în timp ce era plecată în concediu cu băieţelul lor.

„Nu am putut deloc să-l protejez pe David şi nu s-a liniştit, nici eu, nici el, decât abia după ce a auzit-o la telefon pe sora lui. Au fost patru ore de panică. Nu ştiam dacă e Diana sau nu, ulterior am primit telefon şi mi s-a confirmat că e vorba de ea şi că rănile sunt superficiale. Din când în când, Diana îşi petrece week-end-urile la noi, dar acum eram plecaţi”, a declarat Iuliana Marciuc.

Diana Enache a fost agresată de paznicul blocului în care locuieşte tatăl său, Adrian Enache. Tatăl tinerei a declarat că agresorul a amenintat-o cu un cutit, a pipăit-o şi a tăiat-o. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.