Diana Enache poate zâmbi din nou! Află totul despre terapia care a vindecat-o

La aproape un an de la drama care urma să-i curme viaţa, Diana Enache a reuşit să îşi recapete încrederea în sine şi să fie o persoană la fel de veselă ca înainte de tragicul eveniment. Această transformare radicală se datorează unei terapii minune care i-a fost oferită chiar de tatăl său, Adrian Enache.

RomaniaTV.net
04 feb. 2015, 10:23
Diana Enache poate zâmbi din nou! Află totul despre terapia care a vindecat-o

Dacă, în urmă cu aproximativ un an, Diana Enache încerca să-şi revină după tentativa de viol la care fusese supusă, acum fata artistului Adrian Enache poate spune liniştită că viaţa a reintrat pe făgaşul normal.

Fata lui Adrian Enache vrea certificat de VIRGINITATE

Această transformare se datorează chiar tatălui ei, care a supus-o unei terapii mai puţin cunoscute. Mai exact, Adrian Enache i-a cumpărat ficei sale câteva brăţări miraculoase, pe care Diana Enache le poartă tot timpul şi care îi conferă starea de siguranţă de care avea atâta nevoie, a povestit Adrian Enache într-o emisiune tabloid marca Antena Stars.

Confecţionate din seminţe de Hoya, o floare considerată făcătoare de minuni şi denumite „Lacrimile Maicii Domnului”, brăţările oferă celui care le poartă doar energie pozitivă şi încredere în sine.

Citeşte şi  Diana Enache, decizie RADICALĂ după tentativa de viol