Diana Enache se teme pentru viaţa sa: „Există permanent riscul ca să fie eliberat. Decizia nu este definitivă”

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, îşi trăieşte în continuare viaţa cu frică. Şi asta, fiindcă Kannan Ali Riad, libanezul care a încercat să o violeze în urmă cu un an, poate fi eliberat în orice moment, deoarece decizia dată de Instanţă în acest caz nu este una definitivă.  

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 09:05
Diana Enache se teme pentru viaţa sa: „Există permanent riscul ca să fie eliberat. Decizia nu este definitivă”

În urmă cu un an, Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache trăia drama vieţii sale, după ce paznicul complexului rezidenţial de lux unde locuia a încercat să o violeze.

După un proces destul de lung, Judecătoria Sectorului 1 a decis să-l condamne pe libanezul Kannan Ali Riad la patru ani de închisoare. Din păcate, decizia Instanţei nu este una definitivă, fapt ce poate determina eliberarea libanezului, situaţie extrem de critică pentru Diana Enache, care ar fi din nou în pericol.

„Există permanent riscul ca acesta să fie eliberat. Chiar dacă a fost condamnat, decizia nu este definitivă şi este arestat preventiv. Este o măsură temporară. Aşa că procurorii trebuie să ceară în fiecare lună prelungirea acesteia”, a declarat avocatul Dianei Enache pentru SpyNews.ro.

Citeşte şi  Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este OFICIAL STUDENTĂ la DREPT