Dieta care o ajută pe Mirela Vaida să rămână în formă de zile mari la 40 de ani. Reţete speciale de bunătăţi moldoveneşti VIDEO

Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei pe care o are la 40 de ani și cum reușește să se mențină în formă atât de bine. Face sport, iar alimentația ei este una foarte atent gândită pentru a nu-i afecta greutatea și sănătatea.

25 aug. 2022, 10:32

Mirela Vaida are foarte mare grijă de imaginea ei și are o rețetă perfectă pentru silueta de vis pe care o deține. Prezentatoarea tv îmbină perfect dieta cu sportul pentru a arăta atât de bine la tv.

Prezentatoarea de la Antena 1 are o siluetă de invidiat. Mirela a adus pe lume trei copiii, dar reușește să aibă un trup impecabil. Recent, vedeta TV a mărturisit ce dietă ține și cum reușește să arate atât de tânără. Care este secretul și ce dietă ține.

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână: „Am trișat și tot am dat jos”

Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, reușește să fie o mamă model, din toate punctele de vedere. Vedeta se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. De-a lungul carierei sale, prezentatoarea de la Acces Direct a reușit să impresioneze cu fiecare prezență a sa.

Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei pe care o are la 40 de ani și cum reușește să se mențină în formă atât de bine. Face sport, iar alimentația ei este una foarte atent gândită pentru a nu-i afecta greutatea și sănătatea.

Iată că Mirela Vaida are un program destul de încărcat. Se trezește, face micul dejun, duce copiii la grădiniță, iar după se retrage în sala de fitness pentru a se menține în formă.

„Gata! Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump etc.

Mirela Vaida şi soţul ei au luat decizia după 13 ani de căsătorie: „Am zis gata, nu se mai poate!”

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc! Asta se întâmplă de 3-4 ori pe săptămână!

Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram!’, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare, potrivit viva.ro.

Care este rutina ei de dimineața și cum se descurcă cu 3 copii
Mirela Vaida a dezvăluit că pe timpul zilei ea petrece foarte mult timp în mașină. Vedeta are trei copii, fiecare cu programul lui, iar lucrul acesta îi consumă destul de mult timp, însă reușește să facă față tuturor provocărilor.

„3 copii cu 3 programe diferite! Asta înseamnă că îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând în mașină: să îi duc și să îi iau de la grădiniță și de la școală, dar să nu vă gândiți că au același program! Unul termină la ora 10.50, celălalt la 11.50!

Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil”. Vedeta vrea acum gemene!

După toate astea, plec, în sfârșit la muncă, unde drumul aglomerat, semafoarele, eventualele accidente de pe drum, te țin nemișcat în mașină!!? E bine, totuși, că nu stau afară, în frig!Că se putea și mai rău, totuși! Dimineață erau -9 grade! Ce bine e-n mașină!’, le-a transmis vedeta fanilor ei.

Plăcinte moldovenești, rețeta Mirelei Vaida. Care este secretul Mirelei Vaida

Mirela Vaida a dezvăluit recent pe canalul ei de Youtube una dintre cele mai delicioase rețete moldovenești: plăcinte poale-n brâu. Deși par a fi foarte complicate, aceste plăcinte se prepară foarte ușor dacă ai ingredientele potrivite și secretul care le face aromate și pufoase.

Rețeta Mirelei Vaida de plăcinte moldovenești poale-n brâu

Ingrediente aluat:

  • 1 kg făină
    sare grunjoasă
    puțin zahăr
    drojdie (pe care o dizolvăm în apă caldă)
    unt
    două gălbenușuri de ou
    puțin lapte cald
    Ingrediente umplutură plăcinte:
    brânză de vaci aprox. 1 kg
    stafide
    coaja de la două lămâi
    doua ouă întregi
    zahăr vanilat
    esență de rom
    esență de vanilie
    esență de lămâie
    câteva linguri de griș (dacă compoziția e prea moale)

Mod de preparare:

Secretul unor plăcinte pufoase și aromate este de fapt untul. Acesta trebuie să fie cât mai gras și dacă se poate dintr-o sursă sigură, naturală. Și drojdia folosită este foarte importantă. Ea trebuie să fie proaspătă de la frigider și de calitate bună.

„Eu pun de obicei un cubuleț de drojdie la un kilogram de făină sau un pumnisor de drojdie dizolvată în apă caldă. Untul cu drojdia se amestecă cu făina, după care se adaugă laptele. Am pus și două gălbenușuri și apoi omogenizez compoziția. Eu frământ aluatul la mână. Când aluatul e gata, îl las puțin să crească jumătate de oră, timp în care pregătesc umplutura pentru plăcinte. Untul trebuie să aibă grăsime multă.

Dieta-minune cu care Mirela Vaida arată impecabil la 39 de ani. Poate mânca orice își dorește fără să se îngraşe!

Am luat câte un pic de aluat și facem foaia pentru plăcintuță, punem brânză în mijloc și le împachetăm. La final le las în tavă să mai crească 10 minute. La final le ung cu gălbenuș de ou pe deasupra și le bag în cuptorul încălzit la 180 de grade”, a spus Mirela Vaida pe canalul ei de Youtube.

Mirela Vaida a demonstrat în repetate rânduri că este o gospodină desăvârșită. Ea le-a prezentat fanilor și rețeta ei de cozonac moldovenesc cu care nu dă greș niciodată, dar și o rețetă de ciorbă de fasole cu afumătură:

Mirela Vaida a dezvăluit secretul celei mai bune ciorbe de fasole cu afumătură: „Eu gătesc la oală, româneşte”