Dieta cu care slăbești în timp ce mănânci. Mihaela Bilic dezvăluie care este ingredientul secret

Toată lumea care vrea să slăbească este în căutarea unei diete stricte, doar că există un regim alimentar care nu te supune unui efort colosal. Specialistul în nutriție Mihaela Bilic vine în ajutorul nostru cu o dietă care ne permite să mâncăm ce vrem!

07 iun. 2022, 19:16
Dieta cu care slăbești în timp ce mănânci. Mihaela Bilic dezvăluie care este ingredientul secret
Dieta cu care slăbești în timp ce mănânci

Dieta cu care slăbești în timp ce mănânci. Mihaela Bilic susţine că ingredientul secret din listă este peștele, care trebuie consumat zilnic timp de minimum trei săptămâni. Meniul nu trebuie să depășească două mese, din care să nu lipsească, de asemenea, legumele, fructele, dar și lactatele. Se mai pot consuma, suplimentar, la prânz, maximum două ouă, fie fierte, fie sub formă de omletă.

Ce presupune dieta recomandată de Mihaela Bilic

Dieta propusă de Mihaela Bilic nu presupune un program strict de masă și nici o cantitate fixă de pește pe zi. Totuţi, trebuie să evităm grăsimile, carbohidrații și produsele bogate în zahăr, dar avem voie să bem un pahar de vin și să mâncăm o porție de cartofi, o singură dată pe săptămână.

Salata te poate îngrăşa. Mihaela Bilic a dezvăluit ingredientul care aduce kilograme în plus

„Principiu – 2 mese/zi compuse din legume, produse lactate, ouă și pește/fructe de mare; totul gătit la abur, la cuptor, sau la grătar, cu maxim 1 lingură de ulei/zi

– permise la liber- apă, ceai și cafea, limonadă îndulcite cu îndulcitori, băuturi răcoritoare cu îndulcitori (tip Zero/Max)

Dimineața – ceai sau cafea (pot fi cu lapte)

Prânz – 1 iaurt/brânză proaspătă/cottage cheese (perle de brânză) cu legume crude SAU un castron de ciorbă de orice fel

Seara – pește de orice fel (inclusiv conservă) cu legume gătite/salată SAU un castron de ciorbă de orice fel”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Ce rol au carbohidraţii în alimentaţie. Sunt ei duşmanii siluetei? Mihaela Bilic are răspunsul: „Organismul are nevoie”