Dieta prin care Andreea Mantea a slăbit peste 10 kilograme în timp record. Trucul la care a recurs vedeta

Andreea Mantea a reuşit să slăbească vizibil în ultimele luni deoarece a renunţat definitiv la anumite alimente pe care le consuma în mod frecvent. De asemenea, prezentatoarea TV face foarte mult sport, ajungând să facă aproape 500 de abdomene în zilele în care se răsfaţă cu dulciuri sau alte gustări.

10 mai 2022, 17:08
Dieta prin care Andreea Mantea a slăbit peste 10 kilograme în timp record. Trucul la care a recurs vedeta

Andreea Mantea a recunoscut că este o pofticioasă, motiv pentru care face eforturi pentru ca silueta să nu-i fie pusă în pericol. În ultima perioadă, vedeta se cam îngrăşase, aşa că a luat imediat măsuri pentru a scăpa de surplusul de 10 kilograme.

Prezentatoarea de la Kanal D a povestit că a urmat sfatul medicului pentru a elimina din anumite alimente din dieta sa zilnică.

Citeşte şi: Care este cea mai sănătoasă pâine pentru tranzitul intestinal. Cum să o alegi şi la ce trebuie să fii atent

Dieta prin care Andreea Mantea a slăbit peste 10 kilograme. Care e secretul

„Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme. Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate”, a povestit Andreea Mantea, potrivit Okmagazine.

Vedeta a mai mărturisit că a înlocuit alergatul pe bandă cu o jumătate de oră de dans, iar asta „funcţionează extraordinar de bine, dar să fie intens”.

Andreea Mantea a dezvăluit care e secretul la care recurge în zilele în care nu rezistă tentaţiei de mănca, de exemplu, Chorizo popcorn, unul dintre preferatele sale.

„Când trişez, a doua zi fac mai mult sport. Spre exemplu, astăzi am făcut 500 de abdomene, nu 400, ca de obicei”, a mai povestit ea.

Prezentatoarea TV a spus că obiectivul ei este să te tonifice şi apoi să se menţină,  de aceea are grijă la ce mănâncă.

Citeşte şi: Tratament cu urzici. Care sunt beneficiile pentru ten şi păr

Andreea Mantea a eliminat unele fructe şi legume periculoase pentru ea

De asemenea, Andreea Mantea a aflat în urma analizelor, că, pentru ea, ceapa și cireșele sunt periculoase.

„Aşa mi-a zis doctorul, după analize. Şi la dude, la fel, dezvolt o alergie foarte periculoasă la acestea. Alergiile la ceapă, cireşe, fructe de mare şi dude au apărut după ce am născut. Un an de zile am mâncat doar cartofi, mămăligă şi mozzarella”, a mai spus ea.

Vedeta a mai apus că ouăle nu îi lipsesc niciodată din frigider.

Şi dacă ar avea o pilulă magică pentru a mânca oricât, Andreea Mantea ar prefera să consume sushi nonstop, de dimineaţă şi până seara. „Doar că nu pot, din cauza alergiei”, a spus ea.