Dieta uimitoare cu pătrunjel. Te scapă de 3 kilograme în doar 7 zile

Fiecare femeie vrea să arate cât mai bine și de cele mai multe ori, apelează la cele mai drastice diete care le pun sănătatea în acest pericol. Este normal să-ți dorești să arăți mai bine, însă nu trebuie să ne îmbolnăvim în acest proces de slăbire.

30 ian. 2018, 09:28
Dieta uimitoare cu pătrunjel. Te scapă de 3 kilograme în doar 7 zile

Dacă vrei să slăbești rapid și sănătos, cea ma recomandată este dieta cu pătrunjel, scrie estisuperba.ro. Cu ajutorul ei vei reuși să slăbești 3 kilograme într-o săptămână. Tot ce trebuie să faci este să prepari o salată de pătrunjel. Iată cum se prepară:

Citeşte şi 8 beneficii ale iertării asupra sănătăţii mintale şi fizice. N-ai fi crezut că iertarea e asa de puternică!

Ai nevoie de 6 legături de pătrunjel. Spală-le bine și alege doar frunzele și codițele fragede. Se toacă mărunt și se amestecă cu o cantitate egală de frunze proaspete de mentă.

Adaugă o lingură de grâu fărâmițat, nu înainte de a-l înmuia în apă timp de 30 de minute. Adaugă o roșie mare tăiată cuburi și zeamă de la jumătate de lămâie. În cazul în care vrei să ții această dietă pe timpul iernii, poți să folosești mentă de la congelator sau din ghiveci.

Această salată de pătrunjel se poate consuma ori de câte ori îți este foame pe perioada zilei. Este mai mult ca o gustare.

La micul dejun: poți mânca un fruct (portocală, banană, grefă, căpșuni sau un măr) și o ceașcă de cafea neagră, de preferat neîndulcită.

La prânz: piept de pui la grătar sau fiert, un măr sau o pară.

La cină: un ou fiert, de preferat cu două gălbenușuri, un morcov mare crud, un măr mare.

Citeşte şi Protejează-ţi ficatul cu suc de pătrunjel

Acest regim trebuie ținut cel puțin o săptămână, timp în care vei reuși să scapi de 3 kilograme garantat. Va trebui să consumi zilnic cel puțin 3 litri de apă sau ceai neîndulcit.

Beneficiile pătrunjelului:

7 motive pentru care este bine să consumi pătrunjel zilnic:

1. Îmbunătățește digestia și previne astfel indigestia și balonarea.

2. Hrănește sângele și fluidele corpului, ajutând astfel ficatul.

3. Ajută la dizolvarea calculilor renali.

4. Reface circulația sanguină a uterului și îmbunătățește nivelul de estrogen.

5. Stimulează sistemul imunitar pentru că este bogat în vitamina C, vitamina B12 și clorofilă.

6. Pătrunjelul poate combate icterul, este eficient în blocajul funcției hepatice, al plămânilor și al rinichilor. Frunzele de pătrunjel vindecă tăieturile adânci, vânătăile și poate ajuta la tratarea unor tumori.

7. Pătrunjelul poate fi folosit în apa peștilor bolnavi pentru a le reda sănătatea.