Directorul liceului în care un elev a fost înjunghiat spune că agresorul a fost provocat VIDEO

Unul dintre elevii înjunghiaţi ieri în Capitală este fiu de poliţist şi l-ar fi provocat pe agresor. Ancheta în cazul grozăviei petrecute la liceul "Mecanică Fină" din Capitală poate lua o nouă întorsătură după dezvăluirile făcute chiar de directorul liceului. Mărturia acestuia a fost filmată de o echipă România TV.

16 mai 2013, 10:11
Directorul liceului în care un elev a fost înjunghiat spune că agresorul a fost provocat VIDEO

Directorul liceului tehnologic ,,Mecanică Fină” a explicat cum s-a petrecut incidentul în urma căruia a fost înjunghiat elevul.

Celălalt, care să zicem că a fost victimă, cu toate că el a declanşat, el e autorul moral, să zic aşa, el a fost cu probleme: „Tu ştii unde lucrează tatăl meu? Lucrează în Poliţie tatăl meu!” Şi de-aici…Ei aveau o poveste mai veche de împărţit. Cel mare, clasa a 13-a a fost consiliat în clasa a 9-a, a 10-a, dădea semne sau cel puţin aparent lucrurile erau pe un făgaş bun.” , a dezvăluit directorul unităţii de învăţământ.

Se pare că totul a plecat de la o colegă pe care cei doi şi-o disputau de multă vreme.

Elevul înjunghiat a fost transportat de o ambulanţă SMURD la spitalul Sfântul Pantelimon. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar anchetează circumstanţele în care s-a produs incidentul de la liceul „Mecanică Fină”.