Directorul şcolii şi profesoara de chimie, daţi afară după ce un CLIP cu CONOTAŢII SEXUALE a apărut pe NET

Directorul şi profesoara de chimie de la şcoala britanică Bryn Tawe, din Swansea, au fost suspendaţi după ce pe YouTube a apărut un filmuleţ cu tentă sexuală. Deşi în clip nu se aud decât gemete şi este filmată uşa unui birou din şcoală, oficialii au declanşat o anchetă.

16 mai 2014, 09:05
Directorul şcolii şi profesoara de chimie, daţi afară după ce un CLIP cu CONOTAŢII SEXUALE a apărut pe NET

Graham Daniels, directorul unei şcoli din Marea Britanie, în vârstă de 50 de ani, a fost dat afară din funcţie alături de profesoara de chimie a şcolii, Bethan Bale, în vârstă de 36 de ani, după ce o înregistrare cu telefonul mobil, în care se aud gemete sexuale şi este filmată uşa unui birou din şcoala Bryn Tawe, relatează Daily Mail.

Citeşte şi Miley Cyrus e DĂRÂMATĂ. „Îmi doresc să fi MURIT şi eu!”

Imaginile prezintă biroul directorului şi se pot auzi doi oameni cum fac sex înăuntru„, a declarat un elev al şcolii.

Clipul a devenit în scurt timp viral, fiind distribuite rapid pe mai multe site-urile de socializare. Cu toate acestea, elevii au primit interdicţie să comenteze situaţia şi să le distribuie, pentru că strică reputaţia şcolii.
În acelaşi timp, profesoara de chimie a fost prinsă în scandal din cauza părinţilor supăraţi. Astfel, ea şi directorul Daniels, care este însurat, au o relaţie intimă.

Citeşte şi INTERZIS MINORILOR. O vedetă a fost filmată în timp ce întreţinea relaţii sexuale FOTO

Cu toate acestea, p internet, internauţii consideră că acesta este cel mai penibil video sexual de care au auzit vreodată şi că cel mai probabil este vorba despre o farsă pusă la cale de elevi.

loading...