Divorţ neaşteptat în showbiz. S-au despărţit după 22 de ani de relaţie. Au împreună doi băieţi minori

Relația celor doi se încheie după mai bine de două decenii în care au trăit o poveste de dragoste așa cum mulți își doresc.

14 ian. 2023, 12:45
Divorţ neaşteptat în showbiz. S-au despărţit după 22 de ani de relaţie. Au împreună doi băieţi minori
Divorţ neaşteptat în showbiz

Divorţ la început de an! După 22 de ani de relație și 12 de căsătorie, Noel Gallagher și Sara MacDonald și-au spus adio. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar despărțirea a fost una de comun acord. Starurile au anunțat că relația lor a ajuns la sfârșit, însă cei doi vor continua să rămână apropiați datorită celor doi copii pe care îi au împreună.

Noel Gallagher și Sara MacDonald s-au întâlnit în anul 2000, iar mai apoi în anul 2011 au decis să își unească destinele în mod oficial. Aceștia au împreună doi copii, în vârstă de 15 ani, respectiv 12 ani. Cei doi au anunțat că vor rămâne în relații apropiate și se vor ocupa împreună de creștere celor doi băieți, având grijă ca separarea să nu îi afecteze.

A divorțat după doar un an de căsnicie. Artistul a făcut dezvăluiri despre eșecurile sale în dragoste

„Noel și Sara vor continua să aibă grijă împreună de copiii lor. Aceștia rămân prioritatea lor. Noel și Sara cer presei să respecte intimitatea lor și a familiei noastre în acest moment.”, a declarat un membru al familiei celor doi, potrivit Dailymail.

Chiar dacă păreau de nedespărțit, iar căsnicia lor părea perfectă, iată că lucrurile erau așa, de fapt. Un cuplu celebru divorțează! Ei au decis să pună punct poveștii de iubire care a durat foarte mulți ani la rând.

Potrivit primelor informații, Noel Gallagher ar fi decis să se mute într-un concac de 8 milioane de lire sterline după divorţ. Presupusa nouă locuință a artistului se află în zona de nord a Londrei, Marea Britanie.

După ce au anunțat divorțul, Noel Gallagher și fosta lui parteneră de viață, Sara MacDonald, a cerut să le fie respectată intimitatea lor, dar și a familiei în această perioadă. Cei doi sunt mai discreți ca niciodată și nu au dezvăluit cu exactitate care este motivul pentru care s-a ajuns la separare.

Andreea şi Cristi divorţează, s-a aflat motivul. Au împreună doi îngeraşi de fetiţe!
Sara MacDonald și Noel Gallagher se cunosc încă din anul 2000. Artistul era căsătorit la vremea respectivă, însă a divorțat un an mai târziu.

Noel Gallagher și Sara MacDonald au ajuns la finalul relației, iar despre motivele despărțirii nu se știu prea multe. Cei doi au preferat să fie cât se poate de discreți în legătură cu separare lor. După despărțire Noel Gallagher a părăsit casa familiei și s-a mutat într-un conac în valoare de 8 milioane de lire. Impresionanta locuință se află în zona de nord a Londrei.

Noel Gallagher și Sara MacDonald s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2000 într-un club din Ibiza. Asta se întâmpla pe vreme când starul era căsătorit cu fosta parteneră. Cei doi au divorța după un an. La vremea respectivă s-a speculat faptul că starul și-ar fi înșelat soția cu Sara MacDonald, fapt ce a adus și divorțul.