DIVORŢ-ŞOC în showbiz-ul din România. Erau perechea perfectă, dar şi-au spus „Adio!” după TREI ANI de CĂSNICIE

Alice Peneacă și Bobby Păuneascu divorțează, confirmând astfel zvonurile deja existente de ceva vreme. După mulți ani de relație şi trei ani de căsătorie, cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite.

02 oct. 2018, 18:22
DIVORŢ-ŞOC în showbiz-ul din România. Erau perechea perfectă, dar şi-au spus „Adio!” după TREI ANI de CĂSNICIE

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit în urmă cu trei ani, după o relație destul de lungă, însă, între timp, lucrurile se pare că au luat o altă întorsătură și cei doi au decis să divorțeze.

„Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok”, a declarat Alice Peneacă pentru perfecte.ro.

Alice Peneacă, declaraţii neaşteptate: „Îmi doream atenţia bărbaţilor, dar mai importantă este atenţia unei femei”

Alice Peneacă a vorbit despre căsătorie, dar și despre posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului: „Nu cred că există o definiție pentru asta. În primul rând, trecând prin experiența asta pot spune că nu ai nevoie de acest “act” ca să îți confirmi că ai o relație perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie și să aibă cât de cât aceleași valori despre viață. Încrederea, comunicarea și respectul sunt esențiale. Desigur, lista continuă, sunt mulți factori care ajută la menținerea unei relații. Însă nu cred că există relația “perfectă” așa cum nici oamenii nu sunt perfecți. Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători…cine poate știi? Viața este plină de surprize…frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele”.