Doi poliţişti, răniţi de principalul suspect în timp ce investigau un caz

Doi poliţişti din judeţul Ilfov au fost răniţi, duminică noaptea, de un bărbat care e acuzat de fiica sa vitregă, în vârstă de 15 ani, de tentativă de viol. Agresorul a reuşit să fugă şi este căutat acum de oamenii legii.

31 iul. 2017, 09:48
Doi poliţişti, răniţi de principalul suspect în timp ce investigau un caz

Agresiunea a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, în localitatea Ciorogârla, judeţul Ilfov. O tânără în vârstă de 15 ani a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei după ce, spune aceasta, tatăl vitreg, concubinul mamei sale, ar fi încercat să o violeze, scrie Mediafax.ro.

Un echipaj s-a deplasat la adresa indicată de adolescentă, unde poliţiştii au fost întâmpinaţi de un bărbat agresiv, cunoscut oamenilor legii cu antecedente de furt şi tâlhărie.

Poliţiştii au încercat să îl legitimeze, dar acesta a refuzat aşa că i-au cerut să îi însoţească la secţie pentru identificare şi, de asemenea, pentru a lămuri acuzaţia de tentativă de viol.

Bărbatul, în vârstă de 40 ani, a refuzat să se supună ordinelor, astfel că cei doi poliţişti au încercat să îl imobilizeze. Acesta s-a opus, a spart un pahar şi l-a tăiat pe unul dintre poliţişti la mână, iar pe colegul acestuia l-a muşcat tot de mână, reuşind să fugă.

Poliţia îl caută acum pe agresor, iar procuroii au demarat o anchetă privind comiterea faptelor de ultraj şi tentativă de viol.

Citeşte şi Urmărire ca în filme în Lugoj. Şoferul s-a oprit în copac după ce a rupt un baraj al poliţiei


loading...