Doi tineri, CONDAMNAŢI la închisoare pentru viol

Doi tineri din Deva au fost condamnaţi la închisoare după ce au sechestrat şi violat o tânără de 23 de ani în vara anului trecut.

24 ian. 2014, 13:11
Doi tineri, CONDAMNAŢI la închisoare pentru viol

Judecătoria Deva i-a condamnat pe cei doi băieţi din Deva, acuzaţi că au au sechestrat şi violat o tânără, pe care au ademenit-o în garsoniera unuia dintre ei, scrie zhd.ro.

Unul dintre inculpaţi a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, în timp ce prietenul său la doar 2 ani de închisoare cu executare. De asemenea, instanţa a decis şi obligarea unuia dintre inculpaţi la plata a 10.000 de lei, daune morale către partea civilă.

Unul dintre inculpaţi şi-a recunoscut vinovăţia, însă celălalt bărbat, care a fost în trecut condamnat şi pentru alte infracţiuni, a negat acuzaţiile.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv în 11 iulie 2013, pentru sechestrarea şi violarea unei tinere de 23 de ani. Agresiunile s-au petrecut într-o garsonieră din Deva.

„În jurul orei 16.00, femeia s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi, pe care îi cunoştea şi, sub pretextul că o vor angaja, au convins-o să îi însoţească într-o locuinţa din municipiul Deva, unde au întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia. În jurul orei 22.00, profitând de neatenţia celor doi bărbaţi, femeia a reuşit să fugă din garsonieră”, informau reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânăra le-a mărturisit poliţiştilor că a scăpat după şase ore în care a fost sechestrată din locuinţa celor doi, doar pentru că aceştia s-au îmbătat şi au pierdut-o de sub supraveghere.

Citeşte şi Ţinute ca SCLAVE şi puse să UCIDĂ: Povestea chinezoaicelor sechestrate pentru PROSTITUŢIE