Doliu în lumea fotbalului! Un fotbalist român și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier

Neatenția face ravagii! Un fostbalist a murit nevinovat într-un cumplit accident la ieșirea din Ploiești.

27 nov. 2022, 08:43
Doliu în lumea fotbalului! Un fotbalist român și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier

Neatenția face ravagii! Un grav accident s-a produs în Ploiești, iar în urma impactului violent două persoane și-au pierdut viața.

Accident grav, în Ploiești. Două persoane au murit

Nefericitul eveniment s-a produs pe drumul Ploiești – Păulești, la ieșirea din sensul giratoriu suspendat. Două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului două persoane și-au pierdut viața.

Un bărbat de 48 de ani și unul de 37 de ani, au murit pe loc. La fața locului s-au deplasat echipajele SMURD care au intervenit de urgență pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă pentru cei doi a fost prea târziu.

Citește și: ZILE LIBERE Un român poate sta acasă şi trei luni! Ghid complet despre zilele libere şi concediile ce trebuie acordate salariaților în 2023

Bărbatul în vârstă de 37 de ani  era Irinel Cojanu, fotbalist la echipa Athetic Râfov, unde evolua ca atacant.

Principalul motiv al accidentului a fost neațenția. Celălalt șofer în vârstă de 48 de ani a încercat o depășire periculoasă, iar de aici până la tragedie nu a fost decât un pas.

„Doliu în familia ATHLETICO! Astăzi s-a întâmplat o tragedie, atacantul echipei noastre, Irinel Cojanu în vârstă de 37 de ani a suferit un accident teribil și s-a stins din viață! Un om de nota 10, un băiat plin de viață, serios și tot timpul cu zâmbetul pe buze…Dumnezeu sa te ierte! Condoleanțe întregii familii!”, a transmis astăzi  de fotbal.

Citește și : Planta minune menționată în Biblie despre care se spune că vindecă orice boală