Doliu în lumea teatrului. Un actor cunoscut a murit la vârsta de 70 de ani

Doliu în lumea teatrului. Actorul Valentin Ivanciuc a murit duminică, 27 iunie, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut marți de către Teatrul Național din Timișoara.

29 iun. 2021, 18:54
Doliu în lumea teatrului. Un actor cunoscut a murit la vârsta de 70 de ani
Doliu în lumea teatrului

Doliu în lumea teatrului. Valentin Ivanciuc a fost actor al Teatrului de Vest din Reșița timp de două decenii, iar ulterior s-a alăturat Teatrului Național din Timișoara. La Timișoara a jucat peste 50 de roluri în 22 de ani de activitate.

Citeşte şi: Parastasul de 40 de zile al lui Ion Dichiseanu. Omagiul familiei şi al colegilor pentru marele actor. Imagini emoţionante

Doliu în lumea teatrului

Cu tristețe, Teatrul Național din Timișoara anunță că actorul Valentin Ivanciuc (29.04.1951 – 27.06.2021) a trecut în neființă. După două decenii în care a fost actor al Teatrului de Vest din Reșița, în 1996, Valentin Ivanciuc s-a alăturat trupei Teatrului Național din Timișoara, pe scenele căruia a jucat peste 50 de roluri în următorii 22 de ani.

Înmormântarea va avea loc mâine, 30 iunie, de la ora 12, la cimitirul din cartierul Ronaț. Îl vom păstra în amintire pe colegul nostru, Valentin Ivanciuc. Dumnezeu să îl odihnească!„, se arată într-o postare pe pagina oficială de facebook a Teatrul Național din Timișoara.

Actorul Valentin Ivanciuc a murit duminică, 27 iunie, la vârsta de 70 de ani.

Carmen Tănase, cu ochii în lacrimi după moartea lui Florin Condurăţeanu

Carmen Tănăase a venit cu o declaraţie emoţionantă după moartea lui Florin Condurăţeanu. Actriţa spune că îi datoarează extrem de mult jurnalistului şi datorită lui mama sa este în viaţă.

Vreau să spun că pe 25 august mama împlineşte 90 de ani şi asta i se datorează lui Florin. Cu mai bine de 15 ani dacă nu era Florin, mama mea nu mai era acum. Eu îi datorez enorm, inestimabil.

El a fost unul dintre puţinii oameni dacă nu singurul care era perfect. Nu a greşit niciodată. Avea o vorbă bună pentru toată lumea. Te făcea să te simţi extrordinar, un patriot, un om bun. E aşa nedrept ce s-a întâmplat încât…chiar Florin trebuia să trăiască veşnic.”, a spus Carmen Tănase, în exclusivitate pentru România TV.

Florin Condurăţeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani, chiar de Ziua Ziaristului Român. Trupul neînsuflețit al jurnalistului a fost depus la Casa Presei Libere. Înmormântarea regretatului jurnalist va avea loc joi, la Cimitirul Bellu.