Doliu în muzică. Un cântăreţ de muzică populară a fost găsit mort în lacul dintr-un parc

Cobzarul moldovean Gheorghe Afroni a fost găsit mort în lacul din Parcul "Valea Trandafirilor". Prietenii artistului cred că aceasta ar fi fost ucis cu bestialitate, întrucât pe corpul neînsufleţit al interpretului au fost văzute semne de violenţă.

RomaniaTV.net
26 sept. 2019, 12:08
Doliu în muzică. Un cântăreţ de muzică populară a fost găsit mort în lacul dintr-un parc

Gheorghe Afroni a fost găsit mort. Prietenii artistului susţin că aceasta ar fi fost ucis cu bestialitate, întrucât pe corpul neînsufleţit al interpretului au fost observate semne de violenţă, scrie stirilekanald.ro. Descoperirea a fost făcută în urmă cu patru zile, însă, recent a fost făcută publică vestea tristă.

Citeşte şi Bărbat SPULBERAT în STAŢIA DE TRAMVAI. Autorul accidentului nu are un picior, iar maşina era adaptată nevoilor sale

„Luni seara, m-au sunat colegii şi mi-au spus că Gheorghe s-a înecat. Mi-am dat seama că nu putea să sară Gheorghe în apă de unul singur. Avea vânătăi pe partea dreaptă, pe piept, în cap lovit”, a declarat Tudor Ungureanu, membru al Ansamblului folcloric „Ştefan Vodă”, cu care Gheorghe Afroni a cântat mai mulţi ani.