Doliu în muzica populară. S-a stins pe patul de spital

Neta Soare a trecut, în urmă cu două luni, prin cea mai tristă perioadă din viața sa, atunci când soţul ei a încetat din viață, după ce a fost diagnosticat cu o maladie teribilă.

22 iul. 2021, 08:30
Doliu în muzica populară. S-a stins pe patul de spital

Doliu în muzica populară. Neta Soare este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Artista în vârstă de 57 de ani trece prin momente de coșmar, după ce soțul ei s-a stins din viață.

Deși, inițial, organismul său a raspuns bine la tratamentul care i-a fost administrat, ulterior, el a început să se simtă extrem de rău, medicii neputând să îl salveze. Fusese internat cu o banală răceală.

„A fost internat pentru stabilirea unui diagnostic. Acolo a răcit foarte tare, a făcut bronho-pneumonie, şi din cauza acestei afecţiuni a şi decedat după 2 săptămâni. A stat o săptămână pentru tratament pentru bronho- pneumonie, au zis că este în regulă, că este bine, numai că nu şi-a mai revenit, foarte greu a fost. După două săptămâni l-am pierdut”, a spus Neta Soare, pentru un post de televiziune.

Nicu Paleru este în doliu: „Drum lin, Dumnezeu să te odihnească în pace scumpă mamă”
Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, artista a povestit, cu lacrimi în ochi, despre pierderea imensă suferită. ”Pierderea este foarte mare, a fost un șoc pentru familia mea. Eram căsătoriți de 35 de ani. Avem un băiat care este sufletul și lumina vieții mele, el a fost alături de mine în toată această perioadă, dar și viitoarea lui soție, asta deoarece noi ne pregăteam de un eveniment fericit. Din păcate el nu o să mai participe la evenimentele fericite care vor fi în viitor”, a spus Neta Soare.

Bărbatul a luat din unitatea medicală o răceală puternică care i-a fost fatală, iar după mai multe săptămâni, timp în care a stat sub supravegherea medicilor.Boala pe care soțul Netei Soare a luat-o din spital a fost atât de grea încât în doar câteva zile bărbatul a slăbit 20 de kilograme și nu mai putea deloc să stea treaz. Acesta avea multiple stări de somnolență și își pierduse capacitatea de a vorbi. După externarea din spital, bărbatul a ajuns acasă, însă din păcate doar câteva zile a fost rezistat, într-un final dându-și ultima suflare în locuința unde a stat ani întregi.”Nu din cauza afecțiunii de care suferea a decedat, din cauza acestei răceli puternice la plămâni, bronhopneumonie. S-a internat pentru niște analize, pentru stabilirea unui tratament și în timpul acelei săptămâni a luat această răceală puternică, avea momente foarte rare când își mai revenea. A slăbit 20 de kilograme”, a mai spus artista.

În ciuda suferinței, Neta Soare a declarat că încearcă să treacă mai departe. „Sunt foarte tristă, foarte neputincioasă, dar nu avem ce face, trebuie să mergem înainte”, a mărturisit Neta Soare.

Este doliu în România. A murit Florentina Tudor