DOLIU ÎN PRESĂ. Jurnalista Violeta Daniela Flueraru a murit după ce a căzut de la etajul 3 al blocului, în timp ce ştergea geamurile

Doliu în presa din Constanța! Femeia care a murit după ce a căzut de la etajul 3 în timp ce ștergea geamurile era jurnalistă. Ea avea o experiență de mulți ani și avea doi copii. 

26 sept. 2018, 10:38
DOLIU ÎN PRESĂ. Jurnalista Violeta Daniela Flueraru a murit după ce a căzut de la etajul 3 al blocului, în timp ce ştergea geamurile

Violeta Daniela Flueraru a fost unul dintre cei mai creativi şi experimentaţi tehnoredactori din media constănţeană, scrie cugetliber.ro.

Citeşte şi O fetiţă de 12 ani a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia

Încă din copilărie a trăit alături de ziar, tatăl său fiind unul dintre profesioniştii de marcă ai tipografiei. Ulterior, a căpătat la rându-i „virusul media”, a intrat în echipa „Cuget Liber”, tehnoredactând mii de pagini redacţionale.

Este greu de vorbit despre Violeta Flueraru la timpul trecut… Rămân în urmă amintirea unui bun coleg, a unui bun profesionist, orele de activitate intensă, contracronometru, pentru încadrarea în timpii de tipografie, satisfacţia publicaţiilor (ziare, reviste) bine făcute.

Trupul neînsufleţit este depus la Casa Mortuară Clares, de lângă Cimitirul Central. Înmormântarea va avea loc joi, 27 septembrie, orele 13.30, la Cimitirul Anadalchioi.