DOLIU în televiziune. O faimoasă vedetă TV a murit la 59 de ani. Toţi românii o îndrăgeau FOTO

Doliu uriaș în televiziune. Vestea a căzut ca un fulger, luând prin surprindere atât familia și prietenii, cât și telespectatorii care o urmăreau de foarte mulți ani. Moartea a fost fulgerătoare. Faimoasa vedetă TV avea doar 59 de ani.

RomaniaTV.net
02 mart. 2019, 11:04

Actrița argentiniană Christian Bach a murit pe data de 26 februarie, la vârsta de 59 de ani, scrie cancan.ro. Familia îndoliată a făcut tristul anunț, menționând și că actrița Christian Bach a încetat din viață în urma unui stop respirator.

„Dintotdeauna a fost dorința ei să păstreze problemele personale și familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viață normală, diferită de cea profesională, care presupune expunere mediatică. Această viață profesională ne determină azi să împărtășim cu voi această mare pierdere pe care a suferit-o familia noastră”, precizează comunicatul familiei.

Actrița Christian Bach s-a născut în Argentina, pe data de 9 mai 1959. A studiat Dreptul, după care s-a mutat în Mexic cu intenția de a deveni actriță de telenovele. A jucat în telenovele precum „Și bogații plâng”, „Stăpâna”, „Impostoarea”, „Destine furate”.

În ceea ce privește viața personală, actrița a fost căsătorită cu Humberto Zurita, având și doi copii: Sebastian și Emiliano.