Dominique Strauss-Kahn, suspectat de viol în grup

Seria problemelor cu justiţia cu care se confruntă Dominique Strauss-Kahn nu s-a terminat. Fostul şef al FMI, aflat în centrul mai multor scandaluri sexuale, ar putea fi pus sub acuzare pentru viol în grup.

RomaniaTV.net
04 mai 2012, 13:38
Dominique Strauss-Kahn, suspectat de viol în grup

Parchetul francez ar putea deschide o nouă anchetă vizându-l pe fostul politician socialist, pe baza declaraţiei a două prostituate belgiene.

Una dintre ele, în vârstă de 25 de ani, a spus că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu DSK şi cu alţi trei bărbaţi, într-o cameră de hotel din Washington, în decembrie 2010. Ea a precizat că fostul director al FMI a tras-o de păr şi a rănit-o.

Fostul director al FMI neagă însă că ar fi comis agresiuni împotriva femeilor şi denunţă „linşajul mediatic”, după cum au informat avocaţii săi, după ce Parchetul din Lille a anunţat că cercetează presupuse fapte de viol, scrie presa franceză. Avocaţii lui DSK au afirmat că declaraţiile făcute de unele femei, în acest caz, sunt „contradictorii”.

Strauss-Kahn a demisionat din funcţia de şef al FMI în mai 2011, după ce a fost acuzat de viol. Ulterior el a fost inculpat într-o dosar legat de o reţea de prostituţie din Lille.