Dorian Popa, aroganțe la un restaurant din Paris. Cum a încercat să plece fără să plătească nota de plată: „Am scos lanțul de la gât, i-am spus că e din aur. Le-am arătat că am 2,4 de milioane de urmăritori pe Instagram „

Dorian Popa a trăit una dintre cele mai penibile experiențe din viața lui, după cum el însuși a mărturisit. Aflat la un restaurant din apropierea Panteonului din Paris, artistul s-a trezit că nu are bani să plătească ce a comandat.

11 mai 2022, 19:54
Dorian Popa, aroganțe la un restaurant din Paris. Cum a încercat să plece fără să plătească nota de plată: „Am scos lanțul de la gât, i-am spus că e din aur. Le-am arătat că am 2,4 de milioane de urmăritori pe Instagram „

Dorian Popa le-a povestit urmăritorilor săi de pe Youtube cum a ajuns să își lase lanțul de aur la restaurant pentru a ieși din acea situație jenantă și a nu pierde prea mult timp.

Artistul se afla în Paris, la restaurantul Terra Nera. Și-a comandat mâncare, iar la final i-a transmis chelnerului că vrea să îi lase bacșiș 20%, în loc de 10%. Surpriza a apărut în momentul în care a realizat că nu avea cu ce să plătească nota de plată.

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața vieților mele. Eram la Emily in Paris aici. Totul frumos, vinuț roșu, parcă simțeam și o căldurică în corp de la păhăruțul ăla, ne-am făcut treaba până pe la 8 când venea următoarea rezervare. La 8 fără 5 i-am zis ăluia că suntem gata, el zice stați liniștiți. Vine cu POS și când vede că scot telefonul zice no, no, no wireless, you must insert card. Am mai întâlnit asta în Paris, e adevărat, dar nu la restaurante. La ciocioabe, buticuri. Mi-a căzut fața când am văzut. Eu nu am portofel la mine, nu am nimic. Am Apple Pay, frate, pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța, Paris, da? Îi zic încearcă, n-are cum. Dau eu cu telefonul pe acolo, nu făcea POS ăla nimic. Zic, ok, hai să vedem cum facem. Uber până la hotel 40 de minute, înapoi încă 40 de minute. Vă dați seama că o oră și jumătate trebuia să stau ca boul în Uber să mă duc să iau cardul și să mă întorc să plătesc. Aparate care să aibă descărcare wireless, bancomate, foarte puține sunt. Deci asta pica din start. Și i-am zis că ne întoarcem mâine dimineață.

Citește și Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare

Și fiți atenți aici cum a început cea mai penibilă milogeală. Cum să-i explic eu ăstuia că ne întoarcem mâine dimineață să plătim 65 de fucking euro, cu 20% tips included. Că am mai făcut și pe barosanul ca idiotul. Mi-a plăcut atât de mult că ne-au ajutat și că ne-au pus la masă înaintea rezervării de la 8 încât am zis cât ai tips, 10%? Make it 20%. Aruncam cu banii eu, dar nu aveam cu ce. Și, într-un final, după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a zis că nu e nicio problemă, să plece acasă, să lase buletinul și să se întoarcă mâine să plătească… ce să vezi, nu am nici buletin. Ce buletin să las?”, le-a povestit Dorian Popa urmăritorilor săi.

În cele din urmă, artistul și-a lăsat lanțul de aur la restaurant și a promis că se întoarce în ziua următoare să plătească nota de plată.

„Ca la Românica am făcut-o. M-am simțit ultimul om. Am scos lanțul de la gât și i-am zis „this is gold”. A și început să râdă săracul ospătar. I-am arătat Instagramul de 2,4 milioane de urmăritori. Zic băi, frate, uită-te tu aici, eu nu am venit aici să-ți fur mâncarea de 45 de euro cu 20% tips, înțelegi? Și acum am plecat ca sărăntocii, cu lanțul de 24 de grame lăsat pe o masă de 65 de euro”, a mai spus el.

Dorian Popa a urcat un videoclip pe Youtube în care a povestit despre experiența lui la Paris. Clipul video a strâns 42 de mii de vizualizări în doar câteva ore de la publicare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Citește și Dorian Popa a rămas fără permis pentru trei luni. Cum a fost prins de poliţişti în timp ce încălca legea