Dorian Popa, dezvăluiri şocante de la Caracal: Arată mult mai terifiant în realitate VIDEO

Dorian Popa şi-a uimit fanii de pe Youtube după ce acum câteva zile s-a filmat în faţa casei criminalului Gheorghe Dincă din Caracal. Artistul spune că a vrut să simtă energia locului şi să verifice o serie de detalii de la faţa locului. Mai mult, acesta spune că locul arată mult mai terifiant faţă de ceea ce se vede la televizor.

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 18:20
Dorian Popa, dezvăluiri şocante de la Caracal: Arată mult mai terifiant în realitate VIDEO

„Johnule, noi nu căutăm senzaţionalul, nu căutăm de fapt şi de drept absolut nimic, doar am vrut să vin aici să simt energia, să văd şi eu unde a putut trăi acest monstru Johnule. În aceeaşi ordine de idei vă spun sincer că voiam să văd dacă există bandă care delimitează zona, dacă totul e făcut aşa cum trebuie şi într-adevăr este totul aşa cum trebuie. Senzaţional! Arată mult mai terifiant în realitate decât ce am văzut la televizor Johnule.Am făcut o cruce şi eu şi nu ştiu, se spun atât de multe încât nu ştiu ce să cred. Nu ştim nici unii dintre noi ce să credem, însă sperăm ca sufleţele fetelor să fie totuşi aici pe Pământ în continuare. O să mă uit şi eu puţin aşa pentru a înţelege ce am văzut la televizor. Nu este nicio glumă, nu este niciun subiect de făcut vizualizări, pur şi simplu eu un daily vlog şi eu filmez zilnic ceea ce fac. Şi mi+am promis că atunci când voi veni prima oară în Caracal voi veni şi aici”, a spus Dorian Popa fanilor de pe Facebook. 

Răsturnare de situație în ancheta de la Caracal! Familia Alexandrei cere în aceste zile procurorilor DIICOT să audieze un martor foarte important. Prin cererea depusă miercuri la DIICOT, avocatul familiei Alexandrei dorește audierea unui martor extrem vital în cadrul anchetei, care ar avea informaţii despre reţeaua de trafic de persoane coordonată de Gheorghe Dincă, transmite România TV.

Vorbim atât despre probe scrise, cât şi despre probe audio video, primite de la persoane care au fost traficate de Dincă, dar şi de la persoane care au auzit despre reţeaua de trafic de persoane a monstrului din Caracal.

„Având în vedere modul defectuos în care se desfăşoară ancheta este puţin probabil ca organul de anchetă să vrea să afle adevevărul”, spune avocatul familiei Măceșanu.

Avocatul Adrian Cuculis a spus că este prea târziu pentru ca avocatul lui Dincă să abordeze această strategie. 

„Ştiţi că a trecut momentul expertizării lui Dinca şi indiferent dacă se merge pe o astfel de ipoteză n-o să-l mai ajute cu absolut nimic. Momentul ăsta l-am depăşit pentru că înţeleg că a fost supus expertizării şi e bine mersi, nu a avut nicio problemă la momentul săvârşirii faptelor şi nici acum”, a mai spus avocatul.