Dorinţa sexuală secretă a fiecărui bărbat, în funcţie de zodie

Fiecare bărbat are anumite predilecţii sexuale şi tânjeşte după un anumit lucru între aşternuturi, în funcţie de zodia în care s-a născut.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 06:34
Dorinţa sexuală secretă a fiecărui bărbat, în funcţie de zodie

BERBEC – dorinta sexuala secreta a barbatului nascut sub acest semn zodiacal este relativ simpla. El vrea pur si simplu ca partenera lui sa ia initiativa! Adora sa fie surprins, motiv pentru care isi doreste in secret ca iubita lui sa-l ia pe nepregatite intr-un moment al zilei in care nu obisnuieste sa faca sex, intr-un loc public unde sexul este, in general, interzis sau pur si simplu sa-l invaluie in saruturi si practici sexuale mai putin obisnuite intr-o incapere absolut non-sexuala (debaraua, spre exemplu) a locuintei.

TAUR – pentru un barbat nascut sub acest semn zodiacal, placerea sexuala si starea de confort a partenerei sunt mereu preocuparile lui principale. Dar isi doreste, in secret, sa fie satisfacut total, prin toate metodele posibile, fara a-si face griji ca trebuie sa „returneze favorul” partenerei sale. Un barbat taur isi doreste in secret ca, macar din cand in cand, sa fie tratat ca un rege fara sa ofere nimic in schimb.

GEMENI – organul sexual principal al barbatului din gemeni este creierul sau, asadar dorinta lui sexuala secreta este, de fapt, indeplinirea unei fantezii sexuale neobisnuite.

RAC – barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt mai introvertiti si mai secretosi cand vine vorba de cele mai ascunse fantezii ale lor. Insa, in sinea lor, isi doresc sa se dezlantuie. Asadar, cel mai bun mod de a indeplini dorinta sexuala ascunsa a unui barbat rac este sa-l incurajezi sa se dezlantuie, sa-i dai de inteles ca-ti doresti sa-l vezi salbatic si liber atat trupeste, cat si mintal. Sustinere si incurajare, de asta are nevoie un barbat din zodia rac pentru a fi cu adevarat liber din punct de vedere sexual, aceasta fiind adevarata lui dorinta secreta in materie de sex.

LEU – mandru de capacitatile sale, un barbat leu adora sa-si retraiasca momentele sale de glorie, iar – un unele cazuri – sa le si povesteasca. In materie de sex, insa, el este mai discret, deci partenera lui ar putea sa-i indeplineasca dorinta sexuala ascunsa: sa-i permita sa filmeze o partida de sex si apoi sa se uite impreuna cu barbatul rac la ea.

FECIOARA – Adaptabil, dar si schimbator, barbatul nascut in zodia fecioara are o imaginatie foarte bogata si, desi in unele privinte este conservator, nu va ezita niciodata in fata unei propuneri de sex in trei. Daca partenera barbatului fecioara nu se simte confortabil sa aduca inca o persoana in partida de sex, atunci poate cel putin sa vorbeasca deschis cu iubitul ei si sa-si imagineze impreuna cum ar actiona, pas cu pas, sarut cu sarut, gest cu gest, in timpul unui „menage a trois”.

Citeste continuarea pe lyla.ro