Descoperire şocantă a experţilor de la Măgurele în cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă poate scăpa de închisoare

Expertiza efectuată de specialiștii de la Măgurele a arătat că în butoiul lui Gheorghe Dincă au fost arse două cadavre. Jurnalistul Adina Anghelescu a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV ce s-a mai găsit în butoiul lui Dincă. Rezultatul expertizei a fost confirmat și de avocatul familiei Alexandrei. Aurel Moldovan susține însă că procedura judiciară a fost viciată, iar acest fapt ar putea duce la eliberarea lui Gheorghe Dincă.

16 dec. 2019, 07:23
Descoperire şocantă a experţilor de la Măgurele în cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă poate scăpa de închisoare

„Butoiul metalic era fabricat din aliaj de fier, urme de mangan, prezenta un mare grad de uzură, era acoperit de rugină, iar pe suprafaţa acestuia s-au identificat urme de acizi graşi, textile, fire de păr canin şi materie care conţine zinc, fier, calciu, titan şi urme de ser de acizi grasi, urme de grăsime care puteau avea provenienţă animală sau umană. Din analizarea compoziţiei chimice a fragmentelor osoase, s-a stabilit că oasele găsite în butoi au ars la o temperatură cuprinsă între 600 si 1000 de grade Celsius, oasele de la lizieră până la 800 grade Celsius. Pe oasele din butoi si liziera au fost identificate elemente de polietilena, vaselina şi lemn ars ceea ce a dus la concluzia că arderea lor s-a produs în acelasi butoi. (…) Cenusa găsită în butoi şi cea găsită în liziera prezinta compozitii asemanatoare. Pe fragmentele osoase ridicate din butoi si liziera s-au identificat elemente chimice identice ceea ce face ca specialiştii să concluzioneze că arderea s-a produs în acelaşi loc, adică în butoiul expertizat din curtea lui Dincă”, a declarat jurnalistul Adina Anghelescu, la România TV.

Citeşte şi: Descoperire BOMBĂ! Anchetatorii au găsit un carneţel scris de Gheorghe Dincă

Avocații familiilor Luizei și Alexandrei au declarat că nu au știut despre această expertiză și invocă erori de procedură care ar putea chiar să-l pună pe Gheorghe Dincă în libertate.

„Am aflat despre această expertiză când am studiat ultima dată dosarul, noi trebuia să fim chemaţi înainte să dispună efectuarea expertizei”, a declarat avocatul Aurel Moldovan.

Citeşte şi: Profilul lui Gheorghe Dincă: I se spunea Bush, a fost de 5 ori internat cu depresie, scandal în Armată şi în Italia