Două persoane, blocate în fabrica de bere Rahova. Casa scării, prăbuşită. Pompierii intervin în cadrul EXERCIŢIULUI CUTREMUR 2018 VIDEO

Publicat: Duminică, 14 Octombrie 2018 08:30 // Actualizat: Duminică, 14 Octombrie 2018 08:30 // Sursa: romaniatv.net

Intervenţii spectaculoase în Capitală în cadrul celui mai mare exerciţiu, după un cutremur de 7,5 pe Richter. Potrivit scenariului, mai mulţi oameni au rămas blocaţi la înălţime în fabrica de bere Rahova şi se intervine pentru salvarea lor. 

Acţiunea este în plină desfăşurare la fosta fabrică de bere Rahova, informează România TV. Pompierii urcă cu autoscara pentru a salva persoanele blocate la etajul 3. 

Colegii mei încearcă salvarea a două persoane surprinse de dărâmături. Casa scărilor este prăbuşitp, persoanele nu se pot evacua singure. La faşa locului avem şi două autospeciale SMURD, o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Scenariul este în desfăşurare, oricând poate apărea o situaţie neprevăzută din cauza cutremurului. Oricând poate izbucni şi un incendiu. Suntem pregătiţi pentru orice", a spus plutonier Danciu Florentin, la România TV

Citeşte şi Exerciţiu Seism 2018: Acţiuni de amploare la Spitalul Floreasca

Exerciţiile de la fabrica de bere vor continua toată ziua, inclusiv şi la noapte. "Vom înlocui forţele, precum şi situaţiile tactice, oamenii se schimbă, vor beni victime încontinu. Scopul este de a antrena cât mai bine forţele proprii. Astfel căpătăm dexteritate, experienţă, iar rezultatele vor fi tot mai bune", a mai spus Danciu Florentin. 

Măsuri în caz de cutremur

Cutremurul nu ne poate prinde doar acasă, astfle încât trebuie să ne adaptatăm situaţiei. "Indiferent unde ne aflăm, acasă, la serviciu sau în altămparte, în primul rând trebuie să ne păstrăm calmulş şi să încercăm să ne adăpostim, ulterior, după încetarea seismului, să căutăm căile de avacuare", a precizat Danciu Florentin. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7621
RON
20 May
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H