Dragnea promite să fie mai activ pe Facebook: Trebuie să fim mai atenţi cu generaţia care reprezintă viitorul României

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se lansează pe Facebook. După ce a primit critici că preferă să comunice mai mult la posturile de televiziune, liderul PSD promite să fie mai activ şi pe Facebook, acolo unde "comunică generația care va defini viitorul Romaniei".

18 aug. 2016, 08:36
Dragnea promite să fie mai activ pe Facebook: Trebuie să fim mai atenţi cu generaţia care reprezintă viitorul României

Liviu Dragnea se aliniază politicienilor care îşi transmit mesajele şi prin intermediul Facebook. După ce i s-a atras atenţia că se limitează doar la mijloacele clasice de comunicare, liderul PSD este dispus să înţeleagă şi tainele Facebook.

În ultima vreme, au fost mai multe persoane care mi-au atras atenția că nu prea folosesc contul meu de Facebook pentru a-mi comunica gândurile și opiniile. Că prefer să comunic mai mult la TV. Au dreptate, pentru că aici comunică generația care va defini viitorul Romaniei.

Sunt, mai nou, pe Facebook și, poate, uneori voi fi mai stângaci în utilizarea acestui mediu de comunicare. Însă, sunt pregătit să învăț „regulile” și să petrec mai mult timp schimbând idei sau păreri cu cei ce sunt aici de mai multă vreme. Eu, dar și partidul pe care îl conduc, trebuie să fim mai atenți și mai deschiși către voi, generația care reprezintă viitorul țării noastre!„, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Citeşte şi: Dragnea ameninţă cu anticipate dacă Iohannis nu numeşte premierul PSD-ALDE după alegerile din toamnă