DRAGOBETE 2016. Cele mai spectaculoase idei de cerere în căsătorie VIDEO

Cererea în căsătorie este un moment unic în viaţă şi, cu cât este mai originală, cu atât stârneşte mai multă emoţie. De Dragobete tot ce e clasic pare să nu mai fie "în tendinţe", astfel că bărbaţii recurg la idei cât mai spectaculoase. Iată cum încearcă românii să îşi copleşească viitoarele neveste.

24 feb. 2016, 09:23
DRAGOBETE 2016. Cele mai spectaculoase idei de cerere în căsătorie VIDEO

După o depăşire în trafic s-a ales cu o soţie, informează România TV. Un tânăr din Oradea și-a cerut iubita în căsătorie din maşina aflată în mers. Fata a oprit pe dreapta, tânărul a îngenunchiat, iar răspunsul nu s-a lăsat prea mult aşteptat.

Citeşte şi MESAJE DE DRAGOBETE: Urari de Dragobete 2016 cu care nu dai greş

Cam la fel și-a surprins iubita și un poliţist rutier din Bacău. Sub pretextul unui control de rutină, el a oprit-o pe tânără în trafic.

O tânără din Focşani a avut parte de surpriza vieţii chiar în timp ce efectua un salt cu paraşuta, de la 4.000 de metri.

Un alt tânăr a ales să pună marea întrebare pe scena Teatrului Naţional, în timpul unui concert de excepţie. Şi Opera sau arenele sportive au au devenit locurile ideal pentru o cerere în căsătorie ieşită din tipare.

Citeşte şi DRAGOBETE 2016. Obiceiuri şi tradiţii de ziua îndrăgostiţilor la români. De ce nu este bine să plângi pe 24 februarie

Alţi români și-au surprins viitoarele soții cu versuri scrise pe zăpadă, pe mijloacele de transport în comun şi, bineînţeles, cu bannere pe malul mării.