Drama continuă pentru actriţa Aimee Iacobescu. Îşi vinde lucruri din casă pentru a putea supravieţui CANCERULUI

Actrița Aimee Iacobescu se luptă la 70 de ani cu o boală incurabilă și doar medicamentele extrem de costisitoare o mai țin în viață. Chiar dacă pensia și indemnizația specială îi aduc aproximativ 3.000 de lei net lunar, acești bani nu îi ajung pentru rețeta compensată plus celelalte medicamente care nu sunt compensate. Disperată că se scufundă în datorii, Aimee Iacobescu a reînceput să-și vândă lucrurile de valoare din casă.

13 oct. 2016, 08:05

De doi ani și jumătate, Aimee Iacobescu și-a depus dosarul la UNITER pentru a obține indemnizație de merit, însă nu a primit niciun răspuns, iar locurile eliberate au fost redistribuite de comisia condusă de Ion Caramitru altor persoane mai tinere, scrie ziarulring.ro. UNITER redistribuie în aceste zile locurile eliberate după decesul lui Marin Moraru și Sebastian Papaiani, iar Aimee Iacobescu ar putea primi un răspuns favorabil dacă Ion Caramitru și comisia UNITER vor vota pentru acordarea indemnizației de merit. 

Citeşte şi Aimee Iacobescu: „Am ajuns să mor de foame”

Zilele trecute, pentru a avea bani de pâine, Aimee Iacobescu a vândut un vas chinezesc, iar astăzi a venit rândul unor sariuri (piesă principală din costumul femeiesc tradițional indian, constituită dintr-o fâșie de țesătură dreaptă, care se înfășoară în jurul corpului ca o fustă strâmtă, un capăt strângând mijlocul ca un cordon, iar celălalt capăt, liber, aruncându-se peste umăr). Aceste sariuri au fost primite de Aimee Iacobescu în anii ’70, în timpul vizitei pe care a făcut-o la invitația oficialităților indiene.

Citeşte şi Aimee Iacobescu a ajuns de urgenţă la spital. Medicii au pus-o imediat la perfuzii

„Am primit aceste sariuri foarte valoroase de la miniștri și alți înalți funcționari. Acestea sunt făcute special pentru soțiile președinților din întreaga lume. Sunt amintirile mele de suflet pe care acum sunt nevoită să le înstrăinez pentru a putea supraviețui. Aceste sariuri sunt din mătase naturală și sunt brodate cu fir de aur și de argint. Sunt materiale extrem de rare și de valoroase, însă eu le vând la un preț mai mic, pentru că am nevoie de bani. (…) De asemenea, mai am de vânzare o vioară care i-a aparținut tatălui meu. Vioara este realizată de Giuseppe Gagliano Di Nicola în Napoli, în anul 1781. Aceasta trebuie evaluată”, a declarat actrița Aimee Iacobescu pentru aceeaşi sursă.