Drama incredibilă a primului transsexual din România. Ameninţă că se sinucide dacă nu îşi recapată bărbaţia

Sorin Ratiu, primul barbat din Romania care s-a "transformat" in femeie a ajuns sa cerseasca pe strazile Sibiului, disperat sa adune bani ca sa faca o operatie prin care sa redevina din nou barbat.

16 iul. 2014, 09:30

In 1995, Sorin Ratiu tinea prima pagina a ziarelor dupa o operatie de schimbare de sex care a facut inconjurul unei Romanii deloc pregatite pentru astfel de experimente, scrie cancan.ro. Sorin a devenit Sorina, si odata cu celebritatea pe care a captat-o in urma interventiei au aparut si problemele.

Citeşte şi Decizia ULUITOARE a unei femei: Şi-a SCHIMBAT SEXUL ca să SCAPE DE DATORII

Transformat in femeie, interventia nu i-a rezolvat toate problemele de identitate, iar transexualul a picat intr-o depresie sora cu moartea. Cand a vazut ca nu poate scapa de parul de pe fata, si-a turnat soda caustica, si a ajuns sa se desfigureze. Degeaba a fost operat, a ramas cu cicatrici adanci care i-au mutilat fata.

Sorina Ratiu, cum s-a supranumit in urma operatiei, face acum tot posibilul sa redevina barbat.

Citeşte şi DRAMA primului român care a făcut schimbare de sex. Din vedetă naţională, a ajuns un om al străzii

„A ajuns sa cerseasca in centrul orasului Sibiu, disperat sa adune bani ca sa-si faca reconstructiv de penis. Acest lucru este imposibil insa. E disperat, si ameninta ca se sinucide, pentru ca nu si-a gasit pe nimeni sa il iubeasca. Sunt seri in care doarme pe strada, si seri in care vine intr-un azil de noapte”, a povestit reprezentantul unui adapost din Sibiu, acolo unde isi duce veacul.