Drama prin care a trecut Maria Foca. A fost abuzată sexual de 6 bărbaţi: „A închis ușile cu grilaj”

Drama prin care a trecut Maria Foca. În prezent, este life coaching, iar prin intermediul meseriei sale îi ajută pe oamenii care au nevoie să-și găsească drumul în viață. Din păcate, propria sa viață nu a fost doar roz. A trecut prin chinuri greu de imaginat şi de vindecat.

28 mai 2023, 09:25
Drama prin care a trecut Maria Foca. A fost abuzată sexual de 6 bărbaţi: „A închis ușile cu grilaj”

Drama prin care a trecut Maria Foca. Femeia a avut o copilărie de coșmar, pe lângă faptul că asista neputincioasă la momentele în care mama ei era bătută de către tată, aai târziu, în adolescență, viața Mariei Foca avea să fie marcată de o întâmplare cumplită. La vârsta de 16 ani, ar fi devenit victima violenței sexuale, atunci când ar fi fost sechestrată de șase bărbați, care ar fi abuzat-o.

Citeşte şi: Vacanța unei tinere din Iași s-a transformat într-un adevărat coșmar. Fata a fost violată și bătută de un bărbat cu opt ani mai mare de care era îndrăgostită

Drama prin care a trecut Maria Foca

Aveam o prietenă cu care mă știam de ceva vreme, venea și la mine acasă, îl cunoșteam și pe prietenul ei. În același grup mai era un băiat. Am mers la el acasă, cu un taxi, era zi, cu gândul că el se va schimba de haine și vom pleca unde trebuie să mergem.

Ei erau de etnie romă. Mi-a zis să cobor cu el, nu am vrut inițial. Mi-a zis că doar se schimbă și ne întoarcem. Nu a fost așa… A închis ușile cu grilaj și acolo era de fapt vorba să se culce cu mine.

Mi-a spus că mă încearcă să vadă dacă sunt fată mare și se oprește. Nu s-a oprit…A fost o luptă între noi. L-am rugat să nu facă asta, să nu mă distrugă, îmi era frică de mama, că ea mereu îmi spunea să intru fată mare în biserică. Am adormit și m-am rugat să mă trezesc la 6 dimineața, când era primul tramvai ca să pot să plec de acolo.

Peste noapte a bătut la ușă și erau alți 6 bărbați, a ieșit afară, au stat de vorbă cu el. A venit în casă și îmi spunea că dacă nu mă culc cu ei, cu cei 6, o să îl omoare, că are o datorie mare la ei. Eram disperată, nu știam ce să fac.

Era o minciună totală, de fapt voia să fiu o femeie a lui care să facă bani. Eu spuneam că nu vreau, iar el mi-a zis să aleg dacă cu toți odată sau pe rând. Erau bărbați în toată firea, de vârsta lui tata. Am terminat cu toți ceilalți, a mai vrut și el o dată. Am reușit să fug la 6 dimineața.

Nu am spus nimănui, pentru că știam că sunt oameni periculoși și m-au amenințat. M-a salvat și protejat un băiat de etnie romă din alt clan.”, a declarat Maria Foca, la podcastul ‘În oglindă’.