Drama proprietarilor de lângă blocul ars din Capitală. Oamenii au rămas fără acoperiş. "Ne-au călcat pe noi în picioare"

Publicat: Marţi, 09 Octombrie 2018 11:58 // Actualizat: Marţi, 09 Octombrie 2018 11:58 // Sursa: romaniatv.net

Adevărată dramă pentru o familie de pensionari vecină cu blocul ars în urmă cu o lună. Flăcările de la incendiul care a făcut scrum imobilul le-au ars și lor acoperișul casei. Oamenii arată cu degetul către autoritățile pe care le-au informat în legătură cu toate neregulile încă de acum cinci ani, când se ridica blocul celui poreclit Zorilă.

Vecinii de pe strada Iordache Năstase din sectorul 5 al Capitalei au reclamat construirea blocului fără autorizație încă din 2013, informează România TV. "De ce nu am primit nimic, nicio notificare, absolut nimic? De ce am muncit noi atât să le facem, să ne ducem peste tot când ei nu ne-am băgat în seamă? Puteau să ne spună de-atunci: "băi, sunteți niște proști!", spune o doamnă pensionară plângând. 

Citeşte şi Circulaţia tramvaielor în sectorul 5, BLOCATĂ. Un tramvai s-a împotmolit în gazonul dintre şine VIDEO

"Deci de acum cinci ani! Ei știau de când s-a făcut blocul, știau că este ilegal! Mafia e mult prea mare și nu puteți voi să ajungeți până la mafie! Of, Doamne! Îmi venea să le arunc pe toate la gunoi! M-am săturat! Mă las lipsită de tot!", a mai spus femeia.

Vecinii blocului care a ars în urmă cu o lună spun că nu găsesc niciun sprijin la autorități.

"Uitați-vă cum și-au făcut datoria autoritățile! Ne-au călcat pe noi în picioare! Nu te poți întâlni nicicum față-n față cu primarul, el este baronul. A zis secretara de acolo, de la Registratură: nu se poate întâlni cu primarul! când era Vanghelie 1. Ăsta e Vanghelie 2. Casa vecinei unde-a căzut acum, de la bloc. A căzut pe casa vecinei, imediat sub saceac a putut să intre la noi și de acolo s-au extins flăcările", a spus o altă doamnă. Oamenii sunt disperați pentru că nu mai au niciun sprijin.

"Băiatul nostru e plecat cu familia, cu soția și doi copii, în Germania. Lucrează, din 2014 sunt plecați. I-am pierdut și pe ei! Nu destul a fost suferința asta! Acum...alta! ", a mai spus printre lacrimi pensionara. Proprietarul blocului ars a fost amendat de două ori în trecut pentru lipsa autorizațiilor de construcție. Ilie Ioniţă, zis Ilie Zorilă, a ridicat în zona Ferentari- Giurgiului alte 19 blocuri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bloc ars Capitală bloc ars ferentari Bucureşti Ilie Zorilă primaria sectorului 5
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H