După ce a fost desfigurată, a devenit fotomodel. Povestea tinerei care a fost arsă cu ACID SULFURIC

A fost victima unui atac oribil, care a lăsat-o desfigurată. Însă cinci ani mai târziu a devenit imaginea uneia dintre cele mai cunoscute firme de haine din lume.

RomaniaTV.net
18 iun. 2013, 13:10

Este povestea unei tinere în vârstă de 29 de ani din Marea Britanie, a cărei faţă a fost arsă cu acid sulfuric. Katie Piper a reuşit să îşi refacă viaţa şi să depăşească trauma atacului din 2008. Însă nu va putea uita niciodată clipele de coşmar prin care a trecut.

Nu mi-a fost furată numai faţa. Ci identitatea, persoana Katie. Mi-a fost luat luat totul„, a povestit femeia. În urmă cu cinci ani, Katie, când era fotomodel, a cunoscut pe Facebook un tânăr. Cei doi au început o relaţie.

„După două săptămâni, am început să mă gândesc dacă avem ceva în comun. Nu era cu adevărat persoana care am crezut că este. Şi atunci am încercat să dau înapoi”, a dezvăluit tânăra, care a spus că prietenul ei s-a înfuriat, s-a simţit insultat şi a simţit nevoia să se răzbune pe ea.

Tânărul a sechestrat-o, a violat-o timp de opt ore şi a ameninţat că o va ucide. Katie a reuşit în cele din urmă să scape şi s-a baricadat în apartamentul ei. După câteva zile, însă, a fost atacată pe stradă de un prieten al fostului ei iubit, care i-a aruncat acid sulfuric în faţă.

„Mă ardea, mă ardea foarte tare şi m-am gândit că poate aruncase cu un chibrit în mine. Simţeam durere şi arsuri din cap până în picioare. Simţeam că îmi cade faţa. Vederea a început să mi se deterioreze”, a mai spus tânăra.

Citeşte şi: Poveştile de groază ale unui manechin care a făcut 350 de operaţii estetice

Ea a făcut 100 de operaţii pentru refacerea feţei. Ultima dintre acestea a făcut-o în urmă cu numai câteva luni pentru a-şi recăpăta vederea. Acum ea lucrează ca prezentatoare TV şi a devenit imaginea unei celebre firme de îmbrăcăminte din Marea Britanie.