După ce a fost desfigurată, a devenit fotomodel. Povestea tinerei care a fost arsă cu ACID SULFURIC

Publicat: Marţi, 18 Iunie 2013 16:10 // Actualizat: Marţi, 18 Iunie 2013 18:47 // Sursa: RTV.net

A fost victima unui atac oribil, care a lăsat-o desfigurată. Însă cinci ani mai târziu a devenit imaginea uneia dintre cele mai cunoscute firme de haine din lume.

Este povestea unei tinere în vârstă de 29 de ani din Marea Britanie, a cărei faţă a fost arsă cu acid sulfuric. Katie Piper a reuşit să îşi refacă viaţa şi să depăşească trauma atacului din 2008. Însă nu va putea uita niciodată clipele de coşmar prin care a trecut.

"Nu mi-a fost furată numai faţa. Ci identitatea, persoana Katie. Mi-a fost luat luat totul", a povestit femeia. În urmă cu cinci ani, Katie, când era fotomodel, a cunoscut pe Facebook un tânăr. Cei doi au început o relaţie.

"După două săptămâni, am început să mă gândesc dacă avem ceva în comun. Nu era cu adevărat persoana care am crezut că este. Şi atunci am încercat să dau înapoi", a dezvăluit tânăra, care a spus că prietenul ei s-a înfuriat, s-a simţit insultat şi a simţit nevoia să se răzbune pe ea.

Tânărul a sechestrat-o, a violat-o timp de opt ore şi a ameninţat că o va ucide. Katie a reuşit în cele din urmă să scape şi s-a baricadat în apartamentul ei. După câteva zile, însă, a fost atacată pe stradă de un prieten al fostului ei iubit, care i-a aruncat acid sulfuric în faţă.

"Mă ardea, mă ardea foarte tare şi m-am gândit că poate aruncase cu un chibrit în mine. Simţeam durere şi arsuri din cap până în picioare. Simţeam că îmi cade faţa. Vederea a început să mi se deterioreze", a mai spus tânăra.

Citeşte şi: Poveştile de groază ale unui manechin care a făcut 350 de operaţii estetice

Ea a făcut 100 de operaţii pentru refacerea feţei. Ultima dintre acestea a făcut-o în urmă cu numai câteva luni pentru a-şi recăpăta vederea. Acum ea lucrează ca prezentatoare TV şi a devenit imaginea unei celebre firme de îmbrăcăminte din Marea Britanie.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 iun 19:58
...şi a devenit imaginea unei celebre firme de îmbrăcăminte din Marea Britanie. Source Article from http://www.rtv.net/dupa-ce-a-fost-desfigurata-a-devenit-fotomodel-povestea-tinerei-care-a-fost-arsa-cu-acid-sulfuric_85085.htmlDupă ce a fost desfigurată, a devenit fotomodel. Povestea...
18 iun 16:27
...class="sharebox-wrap">
A fost victima unui atac oribil, care a lăsat-o desfigurată. Însă cinci...
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H