După ce a scăpat din ghearele unui violator, o femeie a cerut ajutorul unui trecător care a violat-o şi el

O femeie a avut ghinionul să se afle la momentul nepotrivit şi la locul nepotrivit de două ori, în aceeaşi seară. După ce a scăpat din mâinele primului violator, un al doilea bărbat a supus-o abuzului.

28 sept. 2014, 20:26
După ce a scăpat din ghearele unui violator, o femeie a cerut ajutorul unui trecător care a violat-o şi el

O femeie în vârstă de 31 de ani, din New York, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a avut parte de ghinionul vieţii sale, după o noapte petrecută în club.

Femeia a fost târâtă cu forţa din faţa clubului de un puşti de 17 ani şi a fost violată cu bestialitate. În momentul în care a reuşit să scape de agresor, victima a cerut ajutorul primei persoane pe care a întâlnit-o pe strada pustie, scrie spynews.ro.

După ce i-a spus, în câteva cuvinte, ceea ce i s-a întâmplat şi l-a rugat să o conducă la o secţie de poliţie, bărbatul s-a uitat la ea şi i-a spus „Îţi voi face acelaşi lucru”.

În mai puţin de o oră, victima a fost supusă la două violuri agresive, iar poliţiştii bănuiesc că cei doi s-ar fi cunoscut şi ar fi plănuit acest episod.

Avocatul celui de-al doilea acuzat a luat apărarea clientului său printr-o încercare de a demonstra că cel de-al doilea viol nu a existat şi că totul a fost o iluzie de-a victimei, cauzată de trauma primului viol.