După ce a slăbit 60 de kilograme, soarele a răsărit pe strada ei. Ce vedetă de la noi a spus „DA”

A revenit în centrul atenției după ce a slăbit miraculos peste 60 de kilograme în urma operației de micșorare a stomacului. Acum, chiar dacă nu mai este o puștoaică, arată impecabil, iar acest lucru începe "să se simtă" și în viața ei personală, ea având ocazia să spună "Da" acum câteva zile după ce iubitul ei i-a făcut cea mai romantică cerere în căsătorie cu putință.

04 aug. 2014, 09:03

Raluca Bădulescu, posesoarea celui mai mare bust din showbiz-ul românesc, a făcut multe sacrificii pentru a ajunge la o formă fizică care, acum, este cu siguranță invidiată de unele puștoaice care au jumătate din vârsta ei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Raluca Bădulescu a slăbit 63 de kg. „Am perioade când scap ca un animal la mâncare…”

Vedeta a acceptat să își facă până și o operație de micșorare a stomacului, a îndurat o intervenție complicată, a slăbit peste 60 de kilograme, totul pentru a se transforma într-o femeie perfectă pentru Florin. Iar rezultatele nu au întârziat să apară, iar recent, la o piscină de fițe de lângă Parcul Herăstrău a avut parte de surpriza vieții.

Citeşte şi Raluca Badulescu, DE NERECUNOSCUT după ce a slăbit 60 de kilograme. Fanii ei au fost ŞOCAŢI s-o vadă cum arată

„Noi suntem căsătoriți de șase ani, dar doar civil, iar Florin știa că îmi doresc să am parte de o nuntă ca în povești. Așa că, la o petrecere care a avut loc acum câteva zile, Florin m-a lăsat cu gura căscată. Erau de față toți prietenii noștri și viitori nași și, ei, evident, știau tot. Florin a apărut cu un buchet de trandafiri, erau 39 de fire, adică exact vârsta mea. Erau 38 de fire albe și unul roșu. Iar pe cel roșu mi-a atârnat un inel. Am făcut o față… Nu înțelegeam ce se întâmplă, de ce se uită lumea așa la mine, iar atunci Florin m-a lovit cu întrebarea cheie: „Mămuță, vrei să te căsătorești cu mine și în fața lui Dumnezeu?”. Am înlemnit, roșisem toată, bine că era noapte și nu mă vedeau cei din jur. Am bâlbâit, mai emoționată ca niciodată, un „Da”, de râdeau toți din jur”, a spus, fericită, Raluca Bădulescu.