După ce a spus că s-a pocăit, Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri . Întreprinderea care îi aduce sume frumoase în buzunar

Dana Nălbaru a renunțat la celebritate pentru a se focusa pe familie și proiectele personale, printre care și afacerea care îi aduce sume destul de frumoase.

05 iun. 2023, 11:24
După ce a spus că s-a pocăit, Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri . Întreprinderea care îi aduce sume frumoase în buzunar
Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se bucură de o familie frumoasă, cu trei copii – doi naturali, Sofia și Kadri, și o fetiță înfiată, Roxana. Cei doi au împreună și o afacere de care se ocupă de câțiva ani, de pe urma căreia culeg acum roadele.

Cuplul a început cu un bistro micuț, prin care comercializau produse de cofetărie de lux, afacerea crescând treptat. Ideea a fost a ei, Dana Nălbaru fiind pasionată de cofetărie, lucru care a făcut-o să-și dorească să se perfecționeze în acest domeniu. Obiceiul de a lua dulciuri pe post de suveniruri din locurile pe care le vizitau s-a transformat într-o afacere de succes.

Citește și: După Dana Nălbaru și alte vedete și-au schimbat religia. Mihaela Rădulescu a trecut la iudaism și a primit numele Judith

„După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune.

Torturile se bucură deja de succes în rândul iubitorilor de dulciuri fine, acum a venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane. Acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume.

În Danemarca există ‘Hygge’, iar noi avem acum inspirația YAAOMM, acest ‘You Are Always On My Mind’ pe care îl poți spune cuiva drag, în orice limbă dorești, sub forma unui cadou dulce. În aceste vremuri nu-i nimic mai frumos decât să petreci timp cu cei dragi, într-o atmosferă caldă, bucurându-te de lucrurile simple și rafinate”, declara Dana Nălbaru în urmă cu mai mult timp, potrivit protv.ro.

Prețurile sunt pe măsură, produsele fiind bio, iar cum ingredientele sunt destul de scumpe, la fel și produsele finite. Pentru că Dragoș Bucur suferă de diabet de mai bine de 20 de ani, în lista deserturilor sunt incluse și prăjituri pentru persoanele care au această afecțiune.

„Din gama ei de prăjituri, două sunt făcute special pentru mine. Fără zahăr, fără nimic”, spunea Dragoș Bucur.

Citește și: Dragoş Bucur, după ce Dana Nălbaru a anunţat că s-a pocăit: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”

Dulciurile comercializate de cele două vedete au un aspect deosebit, fiind perfecte de oferit drept cadou sau suvenit persoanelor dragi.

„Unii oameni pleacă din călătorii cu suveniruri și vederi, alții cu fotografii sau bijuterii. Eu și Dana luăm din fiecare loc deosebit în care mergem câte o bomboană sau o prăjitură pentru a păstra cu noi atmosfera și aroma specifice locului respectiv.

În timpul unei vacanțe în Danemarca, Danei i-a venit ideea creării unei colecții deosebite de bomboane pentru oameni și locuri dragi, pentru că felul în care te simți într-un anumit loc se transformă în amintiri prețioase pentru fiecare dintre noi.

Cred că o cutie deosebită de bomboane este un mod perfect de a-i spune unei persoane cât de importantă este pentru tine. Și în același timp îi amintește că nu o vei uita niciodată”, a mai spus acrtorul, pentru ego.ro.