Durere mare pentru Monica Bîrlădeanu, Alex a murit la doar 35 de ani: „A plecat astă noapte dintre noi un om mai bun decât am putea fi noi vreodată”

Cine este Alex Tache, bărbatul care a murit la 35 de ani din cauza cancerului. Se lupta de 15 ani cu boala necruţătoare.

29 dec. 2022, 10:19
Durere mare pentru Monica Bîrlădeanu, Alex a murit la doar 35 de ani: „A plecat astă noapte dintre noi un om mai bun decât am putea fi noi vreodată”
Durere mare pentru Monica Bîrlădeanu, Alex a murit la doar 35 de ani

Monica Bîrlădeanu este în doliu, cu câteva zile înainte de trecerea în noul an. Într-o postare făcută pe Instagram, vedeta plânge moartea unui apropiat. Pe rețelele de socializare, vedeta a făcut un anunț trist. Alex Tache, fondatorul Casei Nest și al fundației care îi poartă numele, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. Bărbatul se lupta de 15 ani cu o boală cumplită, și anume cancerul osos.

În cea de-a doua zi de Crăciun, Alex Tache, fondatorul Casei Nest și al fundației care îi poartă numele, s-a stins din viață. Tânărul în vârstă de 35 de ani se lupta de 15 ani cu cancerul osos. Pe rețelele de socializare, Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul trist.

„A plecat astă noapte dintre noi un om mai bun decât am putea fi noi vreodată. A lasat în spate un exemplu de generozitate și dăruire de sine cum n-am mai văzut decât în cărțile despre sfinți. Alex Tache a făcut față unui cancer osos vreo 15 ani, timp în care atenția lui s-a mutat de pe propria suferință, spre a altora, și a depus toate eforturile de care era capabil spre construirea unei case care urma să fie „acasă” pentru 12 copii abandonați: Casa Nest.

Doliu în lumea artistică internaţională! Una dintre cele mai iubite cântăreţe din lume s-a stins la 74 de ani din cauza insuficienţei respiratorii
Deci da, ați citit bine…. un om cu o asemenea suferință, a muncit neobosit să ofere un adăpost și dragoste părintească unor copii aflați în alt tip de suferință… sufletească. Am vorbit cu el acum 3 săptămâni. Elegant în suferință și neclintit, deși știa ca nu mai are mult. Noi agonisim o viață întreagă fiecare pentru sine, el a agonisit în scurta lui viață doar pentru alții. Dumnezeu să-l odihneasca cu drepții. Rămas bun, Alex…”, este mesajul scris de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Cătălin Botezatu, despre cel mai crunt episod din viața lui. Cum a primit vestea că are cancer: „Am crezut că doar Dumnezeu mă poate salva. Și așa s-a și întâmplat”

Alex Tache, fondatorul proiectului menit să ofere o locuință călduroasă copiilor abandonați, era din Râmnicu Vâlcea și avea 35 de ani. La vârsta de 20 de ani, Alex Tache a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer osos. A trecut prin foarte multe ședințe de chimioterapie și a fost și în Italia, unde a fost supus unor 6 operații de recidivă locală și unor 4 intervenții pentru metastaze pulmonare. În urmă cu doi ani, tânărul își pierduse vederea la unul dintre ochi.

În anul 2016, însă, Alex Tache a înființat o fundație pentru copii. Prin intermediul acesteia, a început construirea unui cămin pentru 12 copii abandonați. Reușise să aibă o investiție de 500.000 de euro și anul trecut anunța că, pentru a finalizat Casa Nest, mai avea nevoie de 150.000 de euro, arată Adevarul.ro.