Ea e căţeluşa – eroină care şi-a salvat întreaga familie de la moarte. A fost înjunghiată, dar a continuat să lupte pentru stăpânii ei

Miracol pentru o familie care a fost victima unui atac - monstru. Un hoţ înarmat cu un cuţit a intrat în casă, însă curajul câinelui familiei a salvat situaţia.

14 mai 2021, 21:16
Ea e căţeluşa – eroină care şi-a salvat întreaga familie de la moarte. A fost înjunghiată, dar a continuat să lupte pentru stăpânii ei

Ea e căţeluşa – eroină care şi-a salvat întreaga familie de la moarte. A fost înjunghiată, dar a continuat să lupte pentru stăpânii ei. Impresionant!

Miracol pentru o familie care a fost victima unui atac – monstru. Un hoţ înarmat cu un cuţit a intrat în casă, însă curajul câinelui familiei a salvat situaţia.

Marley, o căţeluşă de opt ani, a intervenit de urgenţă, în Texas, pentru a-şi apăra familia. L-a atacat pe agresorul de 53 de ani, Thong Pham, care a intrat în casă şi se pregătea să dea o spargere.

„Este eroina noastră. Dacă nu ar fi fost ea, tipul acela ar fi putut merge în camerele copiilor. Vreau să spun că, totul ar fi putut să se întâmple diferit dacă nu era Marley alături de noi”, a declarat un membru al familiei.

Se pare că agresorul a intrat pe uşa din spate pe care familia o uitase deschisă. La momentul acela se aflau acasă şi cele două fetiţe ale cuplului, Finley (6 ani) şi Sadie (4 ani), potrivit FoxNews.

„Era întuneric, nu vedeam nimic, doar o auzeam pe Marley”, a povestit Amber Newsom. „Odată ce s-a aprins lumina în hol l-am observat pe bărbat lipit de perete, într-un colţ, încercând să se ascundă”.

Agresorul a apucat să o taie pe Marley şi să îl înjunghie şi pe tată, pe Taylor, în braţ. Patrupedul nu s-a lăsat şi a sărit pe hoţ, făcându-l, în cele din urmă, să fugă.

Poliţia a intervenit la faţa locului. Autorităţile l-au găsit ulterior pe agresor lângă un pârâu. Acesta a fost arestat şi acuzat de tentativă de omor, cruzime împotriva animalelor şi intrare prin efracţie. În cazul în care va fi găsit vinovat, va ajunge în spatele gratiilor pentru mulţi ani.

Citeşte şi Un câine Amstaff şi-a salvat prietenul de la moarte, după ce căzuse în piscină VIDEO

Citeşte şi VIDEO EMOŢIONANT. Un câine i-a salvat viaţa stăpânei sale, după ce s-a prăbuşit la pământ