Ea este Beatrice, noua iubită a lui Dan Bitman. Incredibil cum a cunoscut-o artistul pe blonda sexy FOTO

Dan Bittman a luat o blonda la "ia-ma nene", pana la Constanta, iar de atunci pare ca s-a transformat in soferul blondei, care apare din ce in ce mai des alaturi de cunoscutul solist al trupei Holograf.

17 oct. 2015, 08:33

Dan Bittman (53 de ani) este unul dintre craii muzicii romanesti, scrie cancan.ro. Chiar daca a trecut de prima tinerete si are o relatie asumata de 22 de ani, in urma careia au rezultat trei copii, solistul trupei Holograf ramane un mare cuceritor. In decursul anilor, cantaretul a fost vazut in preajma mai multor reprezentante ale sexului frumos.

Citeşte şi Dan Bitman, sex sălbatic cu Mihaela Rădulescu în tinereţe. „Mihaela de atunci o făcea…..”

Asa s-a intamplat si la inceputul lunii octombrie, atunci cand solistul a fost surprins in compania unei blonde, un new-entry in anturajul sau. Cei doi si o alta fata au plecat spre Constanta, iar pe tot parcursul drumului, misterioasa domnisoara a luat loc pe scaunul din dreapta.

A cunoscut-o la „ia-ma nene”?

Chestionat pe marginea acestui subiect, Bittman a oferit un raspuns halucinant si a spus ca a vrut sa faca o fapta buna, astfel ca le-a dus pe fete pana la Constanta, acolo unde avea un cocert, la Teatrul de Cultura din localitate. „Am avut un concert si fetele au vrut sa vina si ele. Nu stiu prea multe despre ele, una e manechin, iar cealalt manager la o clinica”, a spus solistul.

Du-ma acasa, mai…Bittman

Zilele trecute, Dan Bittman a fost reperat la un restaurant din Capitala, acolo unde si-a parcat masina si s-a intalnit cu un grup de prieteni. Artistul a iesit din locatie in jurul orei 1:00, s-a urcat un automobilul sau, a pornit motorul si a asteptat linistit la volan. Surpriza, insa.

La scurt timp, tanara blonda, beneficiara faptelor bune pe care Bittman le mai face din cand in cand, a deschis portiera si s-a urcat in masina, de data asta in spate. Impreuna au plecat spre un bloc din cartierul Vatra Luminoasa, iar cand au ajuns la locatie, tanara a intrat in scara, in timp ce solistul a ramas in autovehicul.

Nu pentru mult timp. Parca derutat, acesta a iesit din masina si s-a dus in fata blocului, a incercat sa vorbeasca la interfon, apoi a dat un telefon, iar intr-un final a plecat.

Cine este tanara care l-a transformat pe Bittman in taximetrist

Pe numele sau Beatrice, frumoasa blondina lucreaza la o clinica dentara din Capitala si provine din Cluj Napoca. Apropiatii cantaretului spun ca, in ultimul timp, fata a mai fost vazuta in preajma cantaretului, iar intre cei doi ar fi mai mult decat o simpla amicitie legata in drum spre mare.

Citeşte şi AUTOSTOPUL, interzis prin lege. Vezi ce amenzi rişti dacă iei călători la ocazie

Dan Bittman are o relatie de 22 de ani cu Liliana Stefan, femeia care i-a daruit trei copii. Totusi, Liliana s-a multumit cu statutul de iubita oficiala a liderului trupei Holograf, cel care nu si-a condus pana acum partenera la altar. La inceputul acestui an, artistul i-a oferit un inel fara cerere Lilianei. Tot el a facut lumina si a risipit zvonurile. „Nu m-am pus in genunchi pentru ca nu este o cerere in casatorie, ci un inel pur si simplu si sa statuam faptul ca suntem de 20 si ceva de ani impreuna. Mai are rost sa ne casatorim? Dupa trei copii si 20 de ani de stat impreuna? Nu stiu. Ea hotaraste. Dar nici ea nu vrea, aici e problema”, a spus Bittman.