Ea făcea sex cu elevul ei, în timp ce viitorul ei soţ se afla la petrecerea burlacilor FOTO

Sara Domres (28 de ani) este acuzată că a avut o relație de un an cu un elev de 16 ani, de la școala unde preda aceasta. Profesoara ar fi făcut sex cu adolescentul la un motel, chiar în seara în care viitorul ei soț era la petrecerea burlacilor.

18 apr. 2016, 13:42
Ea făcea sex cu elevul ei, în timp ce viitorul ei soţ se afla la petrecerea burlacilor FOTO

Femeia a fost arestată, vineri (15 aprilie), fiind acuzată de abuz sexual, scrie click.ro. Sara Domres este o profesoară de engleză din Wisconsin, care predă la liceul New Berlin West. Potrivit procurorilor, ea a avut o relație de un an cu un elev de 16 ani.

Citeşte şi Striptease în clasă: Profesoara a făcut show în faţa elevilor care filmau VIDEO

Aceasta ar fi făcut sex de 10-15 cu el în tot acest timp. Între aprilie 2015 și ianuarie 2016, au fost găsite în telefonul băiatului peste 1.100 de mesaje de la profesoara lui. În aceste SMS-uri, Sara Domres și-a declarat dragostea pentru adolescent.

Prietenii băiatului au fost cei care au anunțat autoritățile, în luna ianuarie, iar profesoara a fost concediată. Investigatorii cred că Domres s-a întâlnit cu adolescentul la Brookfield Motel 6 și a făcut sex cu el, chiar în noaptea în care viitorul ei soț era la petrecerea burlacilor.

Citeşte şi O profesoară de 26 de ani din Iaşi, găsită de elevi pe videochat. IMAGINI EXPLICITE

Cele mai multe partide de sex dintre cei doi ar fi avut loc chiar în mașina ei. Potrivit polițiștilor, în telefonul ei a fost și o căutare google: „Care este pedeapsa pentru o profesoară care se culcă cu un student”.

Sara Domres neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse.


loading...