Şedinţe foto sexy la uzina lui Ovidiu Tender din Bucureşti: O tânără a arătat tot printre utilaje VIDEO

Publicat: Miercuri, 28 Octombrie 2015 12:06 // Actualizat: Miercuri, 28 Octombrie 2015 12:21 // Sursa: romaniatv.net

Cu proprietarul Ovidiu Tender în spatele gratiilor, uzina cu peste 110 ani de existenţă din cartierul Berceni din Bucureşti este folosită, mai nou, drept scenă pe care se produc modele îmbrăcate sumar.

Aflată în insolvenţă încă din anul 2013, uzina Vulcan produce încă echipamente necesare în industria petrolieră, pe care le vinde în afara ţării. Cu toate acestea, recent au apărut o serie de imagini indecente, care arată că pe platforma industrială au loc şi alte tipuri de activităţi decât cele tehnologice, potrivit Libertatea.

Citeşte şi A folosit un SELFIE STICK în scopuri perverse. Cum s-a fotografiat o tânără plină de pasiune

Una dintre halele Vulcan a fost folosită recent pentru realizarea unor fotografii destinate unui calendar sexy, pe care ar urma să apară şi sigla fabricii. Directorul general al companiei, Remus Vulpescu, a susţinut, după ce în prealabil a cerut fotografiile pentru a se convinge că acestea au fost făcute acolo, că nimeni din conducerea firmei nu şi-a dat acordul pentru realizarea acestor imagini.

 "Vulcan nu utilizează asemenea mijloace pentru a-şi populariza imaginea. Nu a existat nici un contract care să permită realizarea acestor poze, nici altă formă de exprimare a acordului pentru repezentarea unor persoane în ipostaze indecente. Societatea a primit o solicitare de realizare a unui material publicitar cu tematică industrială şi nicidecum de asemenea materiale", a declarat acesta.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 oct 12:11
...din cartierul Berceni din Bucureşti este folosită, mai nou, drept scenă pe care se produc modele îmbrăcate sumar. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H