El e Liviu, tânărul de 35 de ani mort în Lefkada. Era în vacanță cu prietenii și au intrat în apă, în ciuda valurilor periculoase

Liviu Toader, în vârstă de 35 de ani, a murit în timpul vacanței sale din Lefkada. Tânărul se afla împreună cu câțiva prieteni și, odată ce a intrat în apă, curenții l-au tras în larg și nu a mai avut nicio șansă.

05 sept. 2022, 13:34

Liviu aștepta această vacanță de multă vreme. Era foarte fericit că, în sfârșit, a reușit să-și adune grupul de prieteni și să trăiască momente memorabile împreună. A fost o vacanță foarte reușită până să se transforme într-un coșmar pentru toți.

Tinerii mergeau zilnic la plajă. Într-una dintre zile s-a întâmplat tragedia. Liviu, însoțit de prietenii lui, au intrat în apă, fără să țină cont de valurile periculoase. Din păcate a fost tras în larg de curenți și în acest fel și-a găsit sfârșitul.

Apropiații tânărului refuză să creadă că vestea decesului este adevărată. Părinții au trăit un adevărat șoc, prietenii sunt foarte îndurerați și speră într-o minune. Din păcate, nu mai e nimic de făcut ca Liviu să fie readus la viață.

„Se pare că Liviu nu purta vestă de salvare în momentul în care a decis să se aventureze în apele agitate ale mării”, au declarat apropiații tânărului.

Liviu era un tânăr plin de viață, entuziast, mereu cu zâmbetul pe buze și foarte pasionat de sport. Era inginer și în tmpul liber era instructor de ski. Tânărul mergea foarte des la munte ca să schieze, aceasta fiind printre cele mai mari pasiuni ale sale. Era mai mereu însoțit de prieteni și de iubita lui, fiind o fire extrem de sociabilă și binedispusă.

Pe lângă pasiunea lui pentru sport, lui Liviu îi plăcea foarte mult și fotografia. Făcea poze spectaculoase din toate locurile pe care le vizita, care erau foarte apreciate de urmăritorii săi.

Liviu era de părere că fiecare zi trăită e importantă și tocmai de aceea călătorea foarte des și își trăia viața din plin.

„Mă gândesc iar și iar la toate micile mele aventuri, la fricile mele, toate aceste mici frici care-mi păreau atât de mari. Fiindcă aveam lucruri vitale de obținut și de realizat. Și, totuși, nu există decât un singur lucru cu adevărat important: să trăiești ca să vezi ziua splendidă care se naște și lumina care umple lumea”, arăta citatul lui Philip Harnden, din „Journeys of Simplicity: Travel Light” care l-a inspirat pe Liviu.