Vedetă PRO TV, declaraţie halucinantă: „Simt mirosul morţii. Tremur!”

Cel de-al 14 cutremur din această lună, care a avut loc joi dimineaţă în Vrancea, a băgat spaimă în români. Elena Lasconi este la fel de speriată de un eventual cutremur şi spune că nu trebuie să ne mai gândim la un astfel de fenomen, pentru că s-ar putea să îl atragem. Vedeta TV a trecut prin experienţa unui cutremur devastator, cel din Turcia, şi de câte ori se cutremură Vrancea simte mirosul morţii în aer.

22 nov. 2013, 10:28
Vedetă PRO TV, declaraţie halucinantă: „Simt mirosul morţii. Tremur!”

„Eu cred în Legea atracţiei care spune, pe scurt, că dacă te gândeşti intens la ceva, atragi acel ceva. Nu cred că e bine să vorbim atât de mult despre cutremure„, a declarat Elena Lasconi pentru ziarulring.ro.

În anul 1999, realizatoarea emisiunii „Dincolo de poveştiri”, de la Acasă TV, a transmis de la cel mai puternic cutremur din Turcia, trăind momente de coşmar.

Cutremurul din Turcia a fost un coşmar. Au murit peste 20.000 de oameni. Am văzut atâta moarte. Atâta durere. Am văzut femei care îşi smulgeau părul din cap, iar sângele le şiroia pe faţă pentru că şi-au văzut copiii morţi. Pentru că nu mai era loc în morgi, cadavrele erau aşezate pe gheaţa din patinoare. Am fost pe un asemenea patinoar. Am văzut groaza din ochii celor care încercau să-i identifice pe cei decedaţi, am simţit mirosul morţii. De atunci, de câte ori a avut loc vreun cutremur, simţeam mirosul morţii, începeam să tremur. E cumplit. Însă nu am să uit niciodată că în toată acea dramă naţională, paradoxal, am văzut tot ce era mai bun în oameni. A fost singurul loc în care am văzut ce înseamnă cu adevărat solidaritate umană”, a mărturisit Elena Lasconi.