Elena Udrea, dezvăluiri despre Buzăianu: „Petrecea pe Coasta de Azur cu procurori din DIICOT şi DNA”

Elena Udrea este acuzată de mai multe infracţiuni, în noul dosar penal deschis de DNA pe numele ei, printre care şi de luare de mită de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu. Aceasta a făcut câteva dezvăluiri despre anturajul afaceristului care apare în noul ei dosar penal.

28 oct. 2015, 18:02
Elena Udrea, dezvăluiri despre Buzăianu: „Petrecea pe Coasta de Azur cu procurori din DIICOT şi DNA”

În una din spețele noului dosar deschis pe numele Elenei Udrea, Parchetul spune că aceasta a primit mită de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu. Fostul ministru al Turismului a declarat că l-a văzut o singură dată, în 2005, și că e exclus faptul ca ea să fi pretins sau primit bani de la el. Întrebată de ce nu s-a dispus nicio acțiune pentru aducerea lui în țară, fiind implicat în acest dosar, Udrea a declarat că avea în anturajul său „procurori din DIICOT şi DNA”, potrivit b1.ro.

Eu vă spun un lucru, Buzăianu petrecea vacanțe pe Coasta de Azur cu procurori din DIICOT ȘI DNA. Din anturajul lui, se povestește că făceau parte și procurori. Că erau prieteni sau pur și simplu făceau parte din anturajul său ca urmare a problemelor pe care le avea, rămâne de văzut„, a declarat Udrea.

Aceasta a mai spus că garantează faptul că Ana Maria Topoliceanu, cea care a denunțat-o în acest dosar, nu spune că ea ar fi primit bani de la Buzăianu.

De asemenea, fostul ministru a declarat că se așteaptă să fie arestată pentru 24 de ore. „Mergând pe logica șicanelor împotriva mea, mă aștept să pună în practică mandatul de arestare preventivă pentru a fi dus până la capăt circul, cum a fost și în Parlament„, a mai spus ea.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea, PRIMA REACŢIE: Vreau să fiu reţinută şi să port din nou cătuşe. Dacă e circ, să fie până la capăt