Elena Udrea, întâlnire în mare secret cu un politician pe care îl cunoaşte toată România FOTO

Despre Elena Udrea, de-a lungul timpului, s-au spus tot felul de lucruri, celebra blondă a politicii românești, demonizată de unii, iubită de alții fiind probabil, cel mai controversat om politic de la noi.

19 ian. 2018, 09:28

Și, de-a lungul timpului, Elena Udrea a fost bănuită că ar avea relații cu diverși oameni politici, niciuna probată de-a lungul anilor, scrie spynews.ro. Doar că, zilele trecute, paparazzii au dat lovitura: au surprins-o pe blonda politicii românești, în mijlocul unei întâlniri secrete, la restaurant. Și nu cu oricine, ci cu un cunoscut politician de la noi, fost deputat liberal, Alin Popoviciu. De altfel, de-a lungul ultimilor ani, spun surse apropiate de politicianul provenit din Timișoara, între cei doi a fost o strânsă legătură, colaborarea lor fiind una extrem de bună încă de pe vremea când cei doi făceau parte din același partid.

Citeşte şi Elena Udrea: Avem un premier care nu i-a fost indicat lui Dragnea de către Securitate

Elena Udrea și Alin Popoviciu, surprinși în restaurantul de mari fițe din Nordul Capitalei, păreau să se simtă foarte bine împreună, discutând întreaga seară ca doi prieteni vechi. Iar la plecare, politicianul care acum ocupă o funcție importantă în Timișoara, a ținut să îi deschidă ușa conducând-o chiar până aproape de mașină în care era așteptată de șofer.

Elena Udrea și iubitul ei se înțeleg perfect

„În cuplul nostru nu există gelozie. Nu ştim ce este asta. Din acestă cauză relaţia noastră este aşa de frumoasă. Suntem bine şi lucrurile între noi sunt bune”, a declarat, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

Citeşte şi Elena Udrea, unui ziarist: Tu eşti şi incompetent, nu doar lichea. Oare nu trebuie să vii frumos să dai bănuţii înapoi?

Ajunsă la 43 de ani, Elena Udrea este, fără îndoială, una dintre cele mai puternice femei din România. La rândul său, Adrian Alexandrov are 32 de ani şi este de profesie broker imobiliar. O bună perioadă de timp, tânărul a lucrat ca manechin şi a colaborat cu mărci de renume din lumea modei. Deşi nu este la fel de renumit precum iubita sa, bărbatul nu este un om care duce lipsa banilor. El are o vilă în Corbeanca, lângă București, și conduce o mașină de lux. Elena Udrea a fost căsătorită cu Dorin Cocoş, de care a divorţat în anul 2013.