Elena Udrea, în lacrimi în închisoare. Dezvăluiri triste făcute de Adrian Alexandrov: „E greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”

Elena Udrea plânge în închisoare, a anunțat Adrian Alexandrov, partenerul ei de viață, care a explicat care e motivul și prin ce momente dificile trece familia lui.

08 iun. 2023, 23:13
Elena Udrea, în lacrimi în închisoare. Dezvăluiri triste făcute de Adrian Alexandrov: „E greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”

Elena Udrea se simte vinovată de faptul că nu poate fi alături de fiica ei din cauză că e la închisoare. Fostul ministru al Turismului trăiește cu regretul că a avut încredere în justiția română și că din această cauză fiica ei e nevoită să plângă în fiecare seară de dorul mamei.

Citește și Elena Udrea, revoltă din închisoare: Costul lunar pentru un deținut este de 7000 de ron, cât trei salarii medii de profesor sau 4 pensii normale

„Pentru că am decis să vin în România și să mă încred în ”justiție”, zac în pușcărie… iar copilul meu crește, de un an, fără mamă. Fetița mea de patru ani se trezește în fiecare noapte și plânge: ”Îmi e dor de mami și o vreau pe mami!”, iar eu mă simt atât de vinovată față de ea pentru prostia de a crede ca puterea ”Statului Paralel” a dispărut”, a declarat Elena Udrea.

Eva Maria a împlinit patru ani în septembrie 2022. Copila merge la o grădiniță privată din Corbeanca, județul Ilfov. Adrian Alexandrov încearcă să-i fie și mamă și tată fetiței lui pentru ca micuța să simtă cât mai puțin lipsa mamei sale.

Recent, Adrian Alexandrov a scos-o pe fetița lui la o cofetărie din Capitală, din zona Ateneului Român.

„Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea. Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor… Eu, în perioada asta, am un proiect de făcut la Cluj. Nu pot sta permanent, pentru că cea mică este la București, merge la grădiniță. Trebuie să o vadă Elena, trebuie să mă duc cu ea la Elena. Nu pot să mă mut la Cluj, dar săptămânal mă duc acolo, pentru că trebuie să mă ocup de proiect. De șantier.

De obicei mă duc o zi, dus-întors. Dimineața plec, mă întorc seara. Ea merge la grădiniță, se întoarce seara și atunci stă doar puțin cu bona. Acest du-te-vino ar fi ultima mea problemă. Situația în sine este… e greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”, a explicat Adrian Alexandrov în cadrul unui interviu acordat pentru Rețete și Vedete.

Citește și Zi decisivă pentru Ioana Băsescu și Elena Udrea la Înalta Curte. Procurorii au cerut pedepse maxime în dosarul campaniei pentru Traian Băsescu