Sex cu profesorul? Eleva de la Jean Monnet riscă să fie şi ea sancţionată

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie şi ea sancţionată. Asta după ce ancheta a scos la iveală că ar fi vorba, de fapt, despre o relaţie amoroasă între cei doi.

RomaniaTV.net
06 nov. 2011, 17:51
Sex cu profesorul? Eleva de la Jean Monnet riscă să fie şi ea sancţionată

Eleva de la Liceul „Jean Monnet” din Capitală care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă sancţiuni disciplinare şi chiar ar putea să fie exmatriculată dacă se va dovedi că a întreţinut relaţii sexuale de comun acord cu bărbatul, spun surse din ISMB.

În cazul elevei de clasa a XI-a a fost deschisă o anchetă la nivelul unităţii de învăţământ. Conducerea liceului vrea să afle detalii despre organizarea şi desfăşurarea excursiei în care eleva, potrivit plângerii formulate, ar fi fost agresată sexual.

Judecătoria Sectorului 1 a respins, sâmbătă, propunerea procurilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a profesorului de la liceul bucureştean „Jean Monnet” care este acuzat de raporturi sexuale cu o elevă minoră, însă a decis că acesta să nu părăsească Bucureştiul până la 3 decembrie.