Eleva din Vaslui, violată de şapte indivizi, a povestit ororile la care a fost supusă

Mărturii cutremurătoare ale elevei din Vaslui care a fost violată de şapte indivizi. În faţa anchetatorilor, fata a povestit ororile la care a fost supusă. Cu toate că a plâns şi i-a implorat pe agresori să o lase în pace, aceştia au agresat-o sexual până la leşin.

18 iul. 2015, 11:47
Eleva din Vaslui, violată de şapte indivizi, a povestit ororile la care a fost supusă

Fata din Vaslui a povestit că a fost dusă pe un câmp şi batjocorită. „Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi”, a povestit eleva,  potrivit România TV.

Tânăra a leşinat de mai multe ori, dar indivizii au turnat alcool pe ea ca să o trezească. „Am leşinat din nou, iar unul dintre ei, bruscandu-mă, mi-a spus că dacă voi mai juca teatru, mă va bate”, a mărturisit eleva.

Cei şapte violatori continuă să îşi bată joc de victima lor. Pe paginile lor de Facebook, prietenii infractorilor îşi arată susţinerea pentru ei şi spun că totul a fost o partidă de sex-surpriză. Indivizii au avut o atitudine sfidătoare încă de la început. Recent, unul dintre ei s-a declarat mândru de ce a făcut. „Eu sunt mândru de ce am făcut. De tot ce am făcut”, a spus unul dintre violatori.

Cei şapte indivizi sunt judecaţi sub control judiciar. Decizia judecătorilor de a-i lăsa în libertate a revoltat opinia publică.

CITEŞTE ŞI: Adolescentă violată de două ori după ce poliţiştii au folosit-o că „MOMEALĂ” pentru prinderea agresorilor