Elevă olimpică violată de un creator de modă. Ce s-a întâmplat când au ajuns la mediator

Acuzaţii grave făcute de o elevă olimpică din Bârlad. Fata susţine că a fost violată de un creator de modă. Se întorcea din club, când tânărul s-a oferit s-o ducă acasă cu maşina. A fost luată însă cu forţa pe un câmp de lângă oraş şi abuzată sexual. Avocatul bărbatului a solicitat medierea între cele două părţi şi s-a ajuns la înţelegere.

RomaniaTV.net
08 ian. 2016, 08:02
Elevă olimpică violată de un creator de modă. Ce s-a întâmplat când au ajuns la mediator

O adolescenta de 17 ani, elevă cu rezultate excepţionale la învăţătură, a fost victima unui băiat de bani gata. Familia fetei a povestit că totul s-a petrecut la finele anului trecut când eleva a ieşit în oraş să se distreze alături de colegi.

Andrei Spiridon, patronul unui atelier de creaţii confecţii din Bârlad, s-a oferit să o conducă acasă cu maşina însă, după ce eleva a acceptat gestul de curtoazie, acesta a ieşit din oraş şi, după ce a parcurs aproximativ un kilometru pe câmp, a oprit şi a violat-o.

Spiridon are reputaţia unui afacerist controversat, pasionat de jocurile de noroc şi de fete tinere.

Tânărul de 29 de ani, cu şcoală de designer la Milano, a fost prezentat în faţa procurorilor de la Parchetul Bârlad fiind suspect pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Puternic afectată de faptul că un ziar local a prezentat-o pe victimă drept o femeie uşoară, adolescenta nu a mai putut să suporte să fie rănită şi arătată cu degetul. Potrivit adevarul.ro, olimpica violată de controversatul afacerist a preferat să se retragă şi să-şi găsească liniştea. Joi seara a semnat acordul de mediere şi a renunţat la plângerea penală.

Deşi pare incredibil, adolecentei i s-au expus doar dezavantajele de a merge mai departe cu ancheta penală. Chiar Mihaela Talpău, avocatul tinerei, i-a spus că procesul poate fi de lungă durată şi că inculpatul poate scăpa cu un an, doi de puşcărie. Acordul de mediere a fost încheiat după o zi în care minora a stat la Parchet şi a asistat la audieri şi la şedinţa de judecată. I s-a spus că decizia trebuie luată pe loc. Deşi era şi mama ei de faţă, alternativa de a continua luni, poate ani în şir, de a se prezenta la procese li s-a părut mult prea chinuitoare. Astfel, bărbatul care a batjocorit-o a scăpat de învinuiri.

Magistraţii de la Judecătoria Bârlad au amânat pronunţarea pentru vineri, 8 ianuarie.