Elevă violată de un recidivist. Fata se întorcea de la şcoală FOTO

O copilă de 15 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, a fost violată luni seara. Fata este elevă la un liceu din Focșani, iar nenorocirea s-a petrecut în timp ce se îndrepta către casă.

07 ian. 2015, 10:04
Elevă violată de un recidivist. Fata se întorcea de la şcoală FOTO

Potrivit anchetatorilor, ea a coborât din autobuz în comuna Slobozia Ciorăști și a luat-o spre casă pe o scurtătură, scrie monitorulvn.ro. Pe drum s-a întâlnit cu violatorul, Constantin Moldovan, de 31 de ani, din județul Vaslui. Bărbatul a acostat-o pe adolescentă, a dus-o în spatele unor case, chiar în apropierea locuinței ei, unde a violat-o.

Citeşte şi TRAGEDIE în Vâlcea. O fată s-a SINUCIS după ce a fost VIOLATĂ de fratele iubitului său

După ce bestia cu chip de om și-a satisfăcut poftele sexuale, adolescenta a putut merge acasă. Ea le-a povestit părinților ce a pățit, apoi aceștia au sesizat poliția. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Postul de Poliție din comuna Slobozia Ciorăști și cei de la Secția de Poliție Rurală Cotești l-au identificat pe principalul suspect, care nu a negat că a întreținut relații sexuale cu fata. A avut însă și o explicație. El a susținut că nu a violat-o, ci că fata a fost de acord să întrețină relații sexuale cu el.

Citeşte şi O minoră a rămas gravidă după ce a fost EXPLOATATĂ de 10 BĂRBAŢI. Cine este tatăl nu se ştie

Potrivit unor surse, suspectul se află de mai mult timp la Slobozia Ciorăști, întrucât trăiește în concubinaj cu o femeie din localitate. Aceleași surse au spus că este tatăl a trei copiii, iar al patrulea urmează să se nască.

De asemenea, bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. El este recidivist, prima victimă a sa fiind o bătrână. Fapta anterioară a fost comisă în 2007, iar bărbatul a fost condamnat și a executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare.