Eleva violată din Vaslui, părăsită în prag de nuntă

Raluca, tânăra violată de şapte tineri din Vaslui, trece din nou prin momente grele. Bărbatul care a cerut-o de soție a părăsit-o.

28 mart. 2018, 08:56
Eleva violată din Vaslui, părăsită în prag de nuntă

Raluca a încercat să-și revină din șoc după viol și să-și refacă viața alături de un bărbat care i-a jurat dragoste și chiar a cerut-o de soție. Doar că nu a avut prea mult noroc și a fost părăsită chiar în prag de nuntă, spun apropiații acesteia.

Fata violată din Vaslui îşi anunţase nunta în sat înainte să fie abuzată. Cu cine voia să se mărite

Cei şapte tineri care au fost acuzați de viol sunt în prezent încarceraţi în Penitenciarul Vaslui, executându-şi pedepsele în regim semideschis. Primii trei care urmează a înainta cererile de liberare condiţionată sunt cei care şi-au recunoscut faptele, fiind condamnaţi în baza acordurilor de recunoaştere. Surse din cadrul Penitenciarului Vaslui au precizat, pentru Adevărul că Ioan Surleac, inculpatul care a primit pedeapsa cea mai mică (de şase ani de închisoare), va fi propus pentru eliberarea condiţionată în luna februarie, în timp ce Alin Rotaru şi Bogdan Boicu (condamnaţi la 6 ani şi 4 luni, respectiv 6 ani şi 6 luni) vor fi propuşi pentru eliberare condiţionată după jumătatea anului în curs.